Vasilisas Volodinas mīlestības prognoze 2022. gada maijam : prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Mīlestības prognoze 2022. gada maijam pēc zvaigžņu zīmēm palīdzēs nostiprināt esošās saites, izvairīties no problēmām pārī, kā arī nepalaist garām laimīgu periodu attiecībās un to attīstībā.

Auns
Maijs ir jūtu izteikšanas mēnesis. Nebaidieties spert pirmo soli. Jūsu partneris novērtēs jūsu sirsnību un drosmi. Un, pats galvenais, atbildiet. Jūsu mīlestības spožā uguns kalpos par piemēru jūsu mīļajiem. Daži no viņiem saglabās savas jūtas, pateicoties jūsu piemēram.

Vērsis
Romantikas, jutekliskuma un pārsteigumu periods. Gatavojieties saņemt laulības piedāvājumu no mazpazīstamas, bet ietekmīgas un daudzsološas personas. Šī ir iespēja vienreiz un uz visiem laikiem mainīt dzīvi uz labo pusi. Nepalaidiet garām šo iespēju. Ar šo cilvēku jūs sagaida savstarpēja mīlestība, pateicoties viņa vēlmei padarīt jūs par laimīgu cilvēku. Jūs esat gatavs savstarpībai.

Dvīņi
Strīdi un pārpratumi ceļā nekļūs par šķērsli jūsu mīlestībai. Taču viņi pārbaudīs spēku un vēlmi piekāpties. Šis ir labs spēka tests. Pēc tam, kad tas būs pagājis, jums nekas nedraudēs. Nav skaudīgu cilvēku, nav ienaidnieku, nav tenku. Esiet pārliecināts un neatlaidīgs savos mērķos.

Vēzis
Mīlestība pret tevi ir dzīves jēga, un tu centīsies ar šo sajūtu uzlādēt visus apkārtējos. Nežņaugt savu partneri apskāvienā. Dažkārt iedzersim malku brīvības. Lai mīlestība ir silta un ilgstoša, nevis kūsojoša un īslaicīga. Ceļojums maijā. Tas sniegs jaunas sajūtas un tuvinās jūs.

Lauva
Atdalīšana un attālums var izraisīt attālumu maijā. Uzticieties savam partnerim, viņam nav ne jausmas, kā jūs maldināt. Jūtu atkalredzēšanās būs gaiša, emocionāla, kaislīga. Pārpratums pazudīs un atkal uzspīdēs labestības un mīlestības saule. Neklausies tenkās. Tās ir ļaundaru mahinācijas.

Lasi vēl: Tamāras Globas prognoze 2022. gada maijam: prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Jaunava
Jauna paziņa var kļūt liktenīga, ja uzticēsies savai intuīcijai un sirdij. Labs periods kontaktu veidošanai un stiprināšanai. Ja tas neiederas iepriekšējās attiecībās, ātri pārraujiet šos pavedienus. Labākais vēl tikai priekšā.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru