Lūk, tagad mēs dzīvosim: Tamāras Globas prognoze visam maija mēnesim, katrai zvaigžņu zīmei

Maijs būs interesants mēnesis, pārliecināta eksperte Tamāra Globa. Pienāk laiks, kad daudzi varēs īstenot savus sapņus. Īpaši veiksmīgi gūs apņēmīgus un drosmīgus, dažkārt pat augstprātīgus cilvēkus. Tas ir drosmīgais Ūdens tīģeris, kurš patronizē. Un ko sagaidīt katrai no Zvaigžņu zīmēm?

Auns

Maija sākums šai zīmei nebūs īpaši veiksmīgs. Bet tas nenozīmē, ka neveiksmes ilgs veselu mēnesi. Jau maija vidum Auns būs pozitīvas enerģijas straumē, noskaņojums paaugstināsies, un viss nokārtosies. Mēneša pirmo pusi eksperte iesaka veltīt lietām, kas neprasa lielu koncentrēšanos, visu svarīgo labāk atstāt laika posmam no 15.maija.

Vērsis

Maija pirmajā dekādē Vēršus sagaida konfliktu saasināšanās ģimenes frontē, tuvinieki būs nepacietīgi, Vērsis nevēlēsies sekot viņu piemēram. Ir vērts būt pacietīgam un mierīgi pastāvēt uz savu, saka Tamāra Globa. Līdz mēneša vidum viss būs kārtībā. Jāgaida paaugstinājums amatā, pozitīvas finanšu pārmaiņas. Vairāk nekā citiem veiksies sava biznesa īpašniekiem.

Dvīņi

Līdz ar maija sākumu Dvīņi sajutīs neticamu enerģijas pieplūdumu, viņiem šķitīs, ka jebkurš uzdevums ir viņu ziņā. Tā tas būs, stāsta Globa. Dvīņi maijā var saņemt interesantu biznesa piedāvājumu, saņemt likteņa finansiālas dāvanas, prēmijas. Nelieliem strīdiem ar draugiem un ģimeni zīmes pārstāvjiem nevajadzētu traucēt – tā ir rutīna, kas nogrims aizmirstībā, neuztraucieties.

Vēzis

Vēžiem mēnesis būs diezgan mierīgs, viņi labi orientējas notikumos un kontrolē savu dzīvi un situācijas. Vēžiem ir pietiekami daudz laika, lai laikus paveiktu darba uzdevumus, pievērstu uzmanību mājiniekiem. Būs labi, uzskata Globa, ja Vēži maijā sarīkos kopīgu atpūtu ar bērniem – tas palīdzēs stiprināt labas attiecības.

Lauva

Lauvām Tamāra Globa sola ne to veiksmīgāko mēnesi. Būs problēmas un šķēršļi, kuriem Lauvas nebūs gatavas. Ir pienācis laiks apstāties un dot sev atpūtu. Ja jūs atlaidīsit situāciju, tad līdz vasaras sākumam viss nostāsies savās vietās.

Lasi vēl: Ko mums sola Zvaigznes: Finanšu prognoze nedēļai no 2022. gada 2. maija līdz 8. maijam visām zvaigžņu zīmēm

Jaunava

Jaunava maijā ir galvenā laimīgā, uzskata eksperte. Šīs zīmes pārstāvji jebkuras idejas viegli pārtulkos realitātē, viss noritēs maksimāli labi, viegli. Maija otrajā dekādē zīmes pārstāvjiem jāgaida interesanti piedāvājumi, var nākties pat mainīt darba vietu vai pilsētu, taču šādas izmaiņas būs tikai un vienīgi uz labu.

Svari

Maijā Svariem nāksies darīt ne to patīkamāko: pārdomāt savu rīcību un vārdus. Ir sakrājušies strīdi un konflikti, pieaug spriedze. Lai nesprāgtu, ir svarīgi veikt korekcijas savā uzvedībā. Svariem vajadzētu atvainoties tiem, kurus viņi aizskāruši. Tas palīdzēs atjaunot attiecības.

Skorpions

Skorpioni maijā tiksies ar cilvēkiem no pagātnes. Tas, vai šī tikšanās būs patīkama, ir atkarīgs no situācijas. Atjaunot attiecības ar viņiem, lemt par pašiem Skorpioniem, tam ir jēga tikai viņu pašu patiesas vēlēšanās pēc tā, uzskata Globa.

Strēlnieks

Strēlnieks mēneša sākumā pakļausies profesionālajām virsotnēm. Viss, kas nav izdevies, izdosies, varas iestādes to visu pamanīs, atzīmēs un pateicos. Maija otrajā pusē astroloģe iesaka Strēlniekiem atpūsties kopā ar ģimeni – arī tajā ir problēmas, kurām būtu jāpievērš uzmanība.

Mežāzis

Mežāži var “izlidot no pīpes”, ja maijā nebūs taupīgi un praktiski attiecībā uz finansēm. Globa neiesaka zīmes pārstāvjiem ņemt kredītus un kredītus, aizņemties no draugiem vai iekļūt parādos. Sekas būs bēdīgas, Mežāži nespēs izpildīt savas parādsaistības.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, kuram ir sveša rutīna, maijā tajā iegrims, taču tā ir nepieciešams galamērķa sasniegšana, uzskata eksperte. Īpaši vērtīgi būs radu un draugu padomi šajā periodā, labāk tajos ieklausīties. Mēneša otrajā pusē savu likteni var sagaidīt vientuļie Ūdensvīri. No 10. maija zīmes finanšu lietas ritēs raiti.

Zivis

Zivīm piemērots ceļojumu laiks, un tam būs pamats. Enerģijas pietiks visam, neliedz sev atpūtu. Eksperte ir pārliecināts, ka Zivīm maijā būs pārliecības sajūta, kuras viņiem bieži vien pietrūkst.

Lasi vēl: Vasilisas Volodinas mīlestības prognoze 2022. gada maijam : prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru