Ko mums sola Zvaigznes: Finanšu prognoze nedēļai no 2022. gada 2. maija līdz 8. maijam visām zvaigžņu zīmēm

Šīs nedēļas finanšu prognozē ir noderīgi ieteikumi katrai Zvaigžņu zīmei.

Zvaigznes un planētas spēcīgi ietekmē mūsu finansiālo veiksmi, tāpēc astrologu padomi ir tik svarīgi. Tiem, kuri plāno izvairīties no nepatikšanām, kas saistītas ar monetāro sfēru, kā arī gūt lielus panākumus darbā un biznesā, eksperti iesaka sākt aktīvi izmantot talismanus dažādu profesiju cilvēkiem. Tie palīdzēs apiet Plutona, Veneras un aptumsuma koridora radītās problēmas.

Auns

Aunam šonedēļ būs jārūpējas ne tik daudz par savu finansiālo labklājību, cik par informācijas drošību. Pastiprināsies ļaundaru ietekme, jums būs jāuzticas savai intuīcijai un rūpīgi jāpieņem lēmumi. Eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem neuzķerties uz nepatikšanām. Kopš 2. maija ieņemtā neitrālā pozīcija palīdzēs izvairīties no verbālām sadursmēm un neiegūt jaunus ienaidniekus. Tāpat Aunam biežāk nāksies pieņemt svarīgus lēmumus, lai viņi varētu mēģināt paātrināt domāšanu, izmantojot četras efektīvas metodes.

Vērsis

Spriežot pēc zvaigžņu izkārtojuma, Vērsim šonedēļ jābūt uzmanīgiem un jāseko katram viņu teiktajam vārdam. Eksperti iesaka viņiem uzkrāt laipnību, kas būs labākais ierocis, lai sasniegtu savus mērķus, tostarp tos, kas saistīti ar materiālo sfēru. Visas nedēļas garumā Vērsis varēs risināt savas problēmas, novērst uzkrātās problēmas un veidot kompetentu stratēģiju, lai pamazām īstenotu grandiozu personības bagātināšanas plānus. Neaizmirstiet par pareizu un savlaicīgu atpūtu, lai neizdegtu.

Dvīņi

Pēc ekspertu domām, Dvīņiem labāk pievērsties nevis biznesam, bet gan komunikācijai. Tas palīdzēs jums pārvarēt nogurumu. Tāpat saziņa ar īstajiem cilvēkiem palīdzēs izvairīties no finanšu kļūdām. Kas attiecas uz naudas veiksmi, tad jums vajadzētu pievērst uzmanību Merkūram, kurš atrodas ideālā stāvoklī. Neskatoties uz radošo spēku, Dvīņiem joprojām būs jābūt uzmanīgiem. Visā ir jābūt neatkarīgam. Iespējams, zvaigznes palīdzēs šīs Zīmes cilvēkiem atklāt kādu jaunu zvaigžņu talantu.

Vēzis

Noteikti šonedēļ nevajag slēgt lielus darījumus un parakstīt svarīgus papīrus, kā arī tērēt daudz laika darba uzdevumu risināšanai. Eksperti Vēžiem iesaka pievērsties mājas darbiem, piespiedu tēriņiem. Jūs varat un pat vajag strādāt pie sava prāta, mēģinot ieprogrammēt sevi panākumiem. Finanšu lietas Vēžiem šonedēļ var pazust otrajā plānā. Zvaigznes sola viņiem lielas pārmaiņas mīlas frontē. Nevērīga attieksme pret pienākumiem var izspēlēt nežēlīgu joku. Mīlestība nedrīkst kļūt par šķērsli darbam.

Lauva

Lauvām vajadzētu būt uzmanīgākām detaļām. Tas palīdzēs jums nepalaist garām lieliskus piedāvājumus. Eksperti atzīmē, ka Plutona retrogrāds, kas sākās 29. aprīlī, var novest pie tā, ka Lauvas sāks retāk sekot vārdiem, mētājot ar solījumu un izrādot agresiju. Neaizmirstiet, ka vārdi tieši ietekmē mūsu karmu, veselību un materiālo labklājību. Ja neprovocēsi citus uz negatīvismu, Lauvām uzsmaidīs finansiālā veiksme. Pateicoties laipnībai, viņi varēs ikvienam parādīt savu šarmu, kas ļaus iegūt jaunas biznesa paziņas.

Jaunava

Eksperti atzīmē, ka Merkūrija spēcīgās pozīcijas dēļ Jaunava var slēgt darījumus, kā arī uzsākt ilgtermiņa biznesa attiecības. Laika posmā no 2. līdz 8. maijam vajadzētu pievērst uzmanību savam garastāvoklim, jo ​​materiālo labklājību un strādāt var efektīvāk tikai labā noskaņojumā. Līdz ar aptumsumu koridora sākšanos Jaunavu dzīvē var sākties dažādas nepatikšanas – un ne tikai finansiāla rakstura. Spēcīga sazvērestība no problēmām palīdzēs jums noturēties virs ūdens. Tagad galvenais ir ticēt labākajam.

Svari

Zvaigznes un planētas dod Svariem iespēju kļūt bagātākiem. Maija sākumā ir svarīgi uzņemties atbildību par saviem pienākumiem. Neatlaidība palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus un uzlabot finansiālo stāvokli. Protams, būs problēmas. Piemēram, pateicoties Veneras pārejai Auna zīmē, Svariem būs ievērojami mazāk enerģijas un izturības. Tomēr šis ir lielisks laiks, lai noskaņotos uz labāko. Šajā Svariem palīdzēs īpaša prakse mērķu sasniegšanai. Noderēs arī tuvinieku padomos uzklausīt.

Skorpions

Eksperti iesaka Skorpioniem ieklausīties saprāta argumentos, kā arī izmantot spēcīgas sazvērestības veiksmei un bagātībai. Kopumā laiks ir labvēlīgs, tāpēc viņi spēs atrast izeju no jebkuras sarežģītas situācijas darbā vai biznesā. Skorpioni varēs uzlabot savu finansiālo stāvokli, taču, lai to panāktu, viņiem būs smagi jāstrādā. Ne visas problēmas var ātri atrisināt, tāpēc strīdīgās situācijās ir jābūt pacietīgam. Ekspozīcija noteikti palīdzēs šiem cilvēkiem atrast pareizo risinājumu un izvairīties no jau esošās situācijas pasliktināšanās.

Strēlnieks

Strēlnieka astrologi iesaka neiesaistīties biznesā ar galvu. Darbs ir jāmaina ar atpūtu un izklaidi. Šāda pieeja palīdzēs izvairīties no šķēršļiem un ietaupīt enerģiju svarīgām lietām. Tāpat tas palīdzēs novērst kļūdas ar finansēm saistītos jautājumos. Strēlniekam vajadzētu uzmanīties no drošām pazīmēm par gaidāmo finansiālo veiksmi, jo nakts gaismas vēsta, ka tuvojas veiksmes laiks visās frontēs. Sarežģītās situācijās Strēlnieka intuīcija neļaus kļūdīties un provocēt līdzekļu zaudējumu.

Mežāzis

Mežāžiem, lai noturētos virs ūdens, jāatmet domas, kas atbaida veiksmi. Ja pārstāsi būt mazdūšīgs un noskaņojies uz optimistisku vilni, finansiālās problēmas, visticamāk, apies Mežāžus. Zvaigžņu un planētu ietekmei būs jūtama ietekme galvenokārt uz emocijām, tāpēc Mežāži spēj veikt nepārdomātas darbības. Eksperti brīdina, ka šie cilvēki var pakļauties vēlmei tērēt naudu sīkumiem, un tas ir pilns ar finansiālām nepatikšanām nākotnē.

Ūdensvīrs

Šīs Zīmes pārstāvjiem ir svarīgi turēties tālāk no konfliktiem, kas var rasties biznesa vidē. Neitrāla pozīcija palīdzēs ietaupīt kapitālu un neiegūt jaunus ienaidniekus. Holotropās elpošanas tehnikas palīdzēs tikt galā ar grūtībām un uzmundrinās. Ar tās palīdzību iekšējā līdzsvara sasniegšana kļūs daudz vieglāka. Nedēļa būs visai neprognozējama, tāpēc Ūdensvīram vajadzētu beigt sasteigt lietas. Eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem taupīt spēkus un ieņemt novērotāju pozīciju.

Zivis

Uzņēmējdarbības vidē satricinājumi nav gaidāmi, tāpēc Zivis mierīgi varēs tikt galā ar iepriekš ieplānoto biznesu. Šonedēļ Plutona retrogrādas kustības dēļ ir vērts atteikties no jaunām paziņām. Pirmdien Venera pāries Aunā, tāpēc nevajadzētu veikt darījumus emociju iespaidā. Tas ļaus ietaupīt uzkrājumus un nepazaudēt godīgi nopelnīto naudu. Iespējams, Zivīm būs kaut kur jādodas – teiksim, steidzami jādodas komandējumā. Šajā gadījumā veiksmīgam ceļojumam ir jāizmanto sazvērestības.

Lasi vēl: Tamāras Globas prognoze 2022. gada maijam: prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru