Vasilisas Volodinas mīlestības prognoze 2022. gada maijam : prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Svari
Strīdi var kalpot par iemeslu attālumam starp jums. Tomēr, izsverot plusus un mīnusus, abi pieņems lēmumu palikt kopā. Šis ir jums labākais risinājums. Mācieties klausīties un dzirdēt, tikai tā jūs sasniegsiet harmoniju savienībā.

Skorpions
Tevi aizkustinās vēlme pierādīt sevi arodbiedrībā. Dažkārt rīcība būs pārāk savtīga, kas tev nenāks par labu. Padomā vairāk par otro pusīti. Tu būsi vajadzīgs arī vecākiem radiniekiem.

Strēlnieks
Parūpējies par apkārtējiem. Šis cilvēks jūsu labā ir gatavs uz daudz ko, tāpēc pieveriet acis uz nelieliem aizvainojumiem. Mēneša beigās var notikt kas tāds, ko ilgi gaidīji, bet jau esi pārstājis ticēt. Maijs ir mīlestības brīnumu mēnesis.

Mežāzis
Jauna iepazīšanās pagriezīs galvu un kalpos kā sākums emocionālām attiecībām. Kaislība, greizsirdība, strīdi. Viss būs jūsu attiecībās. Taču tas ir tieši tas, ko meklēja citi. Šis ir jūsu cilvēks uz mūžu. Vienkārši iemācieties būt atturīgākam.

Ūdensvīrs
Jūs esat gatavs precēties ar savu partneri, taču viņu nedaudz biedē jūsu apņēmība. Paskaidrojiet, ka nodomi ir nopietni, uz kuriem varat paļauties un esat gatavs veltīt savu dzīvi kopīgam mērķim. Plānojiet savas kāzas vasaras beigās. Zvaigznes ir ar jums.

Lasi vēl: Ko mums sola Zvaigznes: Finanšu prognoze nedēļai no 2022. gada 2. maija līdz 8. maijam visām zvaigžņu zīmēm

Zivis
Neprasiet pārāk daudz no otrās puses. Ja izdarīsiet spiedienu uz jūtām, jūs riskējat neatrast sapratni un palikt bez nekā. Pievērsiet uzmanību savam partnerim, sarīkojiet romantisku vakaru, pagatavojiet dāvanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru