Uzzini visu patiesību par savu likteni ar šīs ķīniešu metodes palīdzību

Zvaigzne №5

Cilvēki, kuri ir dzimuši šīs zvaigznes ietekmē ir pārlieku ietiepīgi un mērķtiecīgi. Viņi ir lieliski organizatori, īsteni līderi un vadītāji. Ar laiku, milzīgās atbildības dēļ, kuru sev paši arī uzkrāvusī, viņiem ir tieksme noslēgties sevī. Viņi var pilnībā novērsties no cilvēkiem un pasīvi vērot notiekošo no malas. Šādos gadījumos vajadzētu to saprast un laicīgi griezties pie laba speciālista, kurš palīdzēs attīstīt milzīgo iekšējo potenciālu.

Zvaigzne №6

Šie cilvēki ir bagātīgi apdāvināti ar vīrišķīgām īpašībām. Viņiem ir raksturīgs tiešums un pārlieku spēcīgs gribasspēks. Cilvēki, pār kuriem valda šī zvaigzne, ir ļoti atbildīgi un čakli. Pārsvarā tie ir labi priekšnieki un vadītāji. Diemžēl ir apveltīti arī ar tādām īpašībām, kā agresija un pašpārliecinātība. Viņi ļoti viegli pārkāpj visas robežas, kā rezultātā nākas nožēlot izdarīto un pateikto.

LASI VĒL: 

Laulību numeroloģija: uzzini savu kāzu datumu

Zvaigzne №7

Šie cilvēki ir ļoti romantiski un bezrūpīgi. Pārsvarā par viņiem rodas priekšstats, ka tie nav piemēroti skarbajiem dzīves apstākļiem, bet tā tas nemaz nav. Septītniekiem materiālās vērtības un nauda ir gluži vai pirmajā vietā, tāpēc viņi ir ļoti čakli un atbildīgi. Visi cilvēki, kuri ir šīs zvaigznes aizbildniecībā, ir vērts atcerēties: jo vairāk tagad atdosi, jo vairāk pēc tam saņemsi.

Zvaigzne №8

Šie cilvēki atstāj vēsu un noslēgtu personu iespaidu. Bet patiesībā viņi ir ļoti labsirdīgi, viņiem tikai vajag palīdzēt atklāt personības labo pusi. Pārsvarā šie cilvēki ļoti daudz strādā, aizmirstot par citām dzīves sfērām. Viņiem, kā nevienam citam ir regulāri jāatpūšas no darba.

Zvaigzne №9

Aktīvi, kaislīgi un spītīgi cilvēki. Viņi ļoti ātri var atrast pieeju jebkuram cilvēkam. Devītnieki ir apveltīti ar asu prātu un zibenīgu reakciju. Bet pārlieka aktivitātei mēdz būt negatīvas sekas – pārlieka aizkaitināmība. Ļoti bieži no tā cieš tuvinieki.

Avots: takprosto.cc
Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru