Uzzini visu patiesību par savu likteni ar šīs ķīniešu metodes palīdzību

”9 zvaigznes” – sena ķīniešu sevis izzināšanas metode. Šī unikālā sistēma savieno numeroloģiju un astroloģiju. ”9 zvaigžņu” metode palīdz noteikt stiprās un vājās cilvēka īpašības, kā arī sniedz padomus veselības jomā. 

Ķīniešu numeroloģija

Cipars, kurš tabulā ir pretī tavam dzimšanas gada ciparam, arī ir tavs likteņa skaitlis. Pirmajā ailītē ir vīriešu likteņa skaitlis, bet otrajā – sieviešu.

Zvaigzne №1
Cilvēki, kuri atrodās šīs zvaigznes ietekmē, pārlieku komunikabli un emocionāli. Viņi ir vieni no jūtīgākajām būtnēm, kuriem ir raksturīga paaugstināta trauksmainība. Visbiežāk cilvēki, pār kuriem valda zvaigzne №1, mīl noslēgties sevī un drūmu domu ietekmē ieslīgt melanholijā.

Viņiem vajadzētu cīnīties ar savām bailēm, citādi viņi paši kļūs par iemeslu savām slimībām. Ieteicams uzmanīties no kaitīgiem ieradumiem un dažāda veida atkarībām.

Zvaigzne №2
Cilvēki, kuri atrodas šīs zvaigznes ietekmē, ir ļoti gādīgi un mājās sēdētāji. Pārsvarā tie ir mīloši vecāki, kuriem pirmajā vietā ir ģimene un ģimenes pavards. Divnieki ir ļoti praktiski, pacietīgi un gatavi upurēties. Šiem cilvēkiem ir jābūt uzmanīgiem pret savu kaislību pret ēdienu. Diemžēl viņiem ir nosliece uz ātru liekā svara uzņemšanu.

LASI VĒL:

Dzimšanas gada numeroloģija: uzzini savas dzīves scenāriju

Zvaigzne №3

Cilvēki, kuri ir šīs zvaigznes ietekmē ir viegli pierunājami un pārlieku aktīvi. Viņi nav no tiem, kuri sēdēs un gaidīs, kamēr viss nokārtosies. Trijnieki negaida palīdzību no citiem, viņi atradīs izeju no jebkuras situācijas. Viņi atšķiras no citiem ar neizsīkstošu optimismu un jautru prātu. Tā pat šiem cilvēkiem ir raksturīga nesavaldība un impulsivitāte. Pārsvarā pēc šādiem emociju uzplaiksnījumiem viņi ļoti nožēlo par notikušo.

Zvaigzne №4

Cilvēki, kuri ir dzimuši šīs zvaigznes ietekmē, ir apveltīti ar ne tikai spēcīgu intelektu, bet arī ar radošām spējām. Viņi ļoti līdzinās trijniekiem, jo arī ir raduši visu sasniegt saviem spēkiem. Viņiem patīk ceļot un arī viņus ir ļoti viegli pierunāt uz avantūrām. Šādiem cilvēkiem vajadzētu izvairīties no lielas atbildības. Vajag kārtīgi apdomāt, pirms vienlaicīgi uzņemties vairākus pienākumus.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru