Viss septembra mēnesis būs kā viena liela baltā svītra 5 zodiaka zīmēm

Ikvienam cilvēkam dzīvē gadās melnā svītra, bet pēc tās noteikti nāk baltā svītra. Un vispār, mūsu dzīve ir kā liela zebra, kurā melnā un baltā svītra regulāri nomaina viena otru.

Kādam vien pēc īsa neveiksmju brīža dzīvē ātri ienāk baltā svītra. Citiem cilvēkiem vienas vai otras krāsas svītra dzīvē iet diezgan ilgu laiku. Piecām zodiaka zīmēm gaidāma baltā svītra visa septembra garumā.

Ambiciozie un impulsīvie AUNI vienm xsssēr ir pieraduši būt stipri un nekad neparāda, ka viņiem ir grūti vienā vai otrā situācijā.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām liktenis drīz sniegs nopietnu mācību. Kā tam sagatavoties un izdzīvot šo laiku cienīgi

Diezgan ilgu laiku Auniem nebija attiecības, bet septembrī šī melnā svītra beigsies.

Aunu dzīvē beidzot parādīsies cilvēks, kuram viņi varēs uzticēt visus noslēpumus, un ar kuriem varēs dalīties savās patiesajās emocijās.

Auna zīmē dzimušajiem kopā ar viņu mīļoto cilvēku, nenāksies izlikties par stipriem cilvēkiem, kurus nekas neietekmē. Auni spēs atrast īstu mīlestību, bet nedrīkst arī aizmirst, ka attiecībās nepieciešama rīcība no abām pusēm.

 

Neskatoties uz to, ka vasara jau ir izskaņā, LAUVAS nav varējušas labi atpūsties. Cilvēkus, kas dzimuši Lauvu zīmē, gaida ilgi gaidīta atpūta, un tā būs neaizmirstama.

Kamēr visi atpūtās saulītē, guļot pludmales smiltīs, Lauvas cītīgi strādāja un viņu pūliņi nebija veltīgi. Beidzot viņi sev ir nopelnījuši atpūtu.

Jūs dosieties diezgan ilgā ceļojumā. Tas var būt tikpat labi brauciens pie jūras, vai ceļojums uz citu valsti.

Pavadiet šo laiku ar baudu, jo jūs jau sen par to sapņojāt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru