3 zodiaka zīmes, kurām liktenis drīz sniegs nopietnu mācību. Kā tam sagatavoties un izdzīvot šo laiku cienīgi

Trim zodiaka zīmēm liktenis drīz pasniegs ļoti nopietnu mācību. Šo zīmju pārstāvjiem jābūt tam gataviem.

Kam jābūt uzmanīgiem?

Liktenis noliks MEŽĀŽA zīmē dzimušos ļoti sarežģītā situācijā. Tā būs sena un sarežģīta problēma, kura vēl joprojām nav radusi mieru.

Visticamāk nesen Mežāži piedzīvoja kādu ilūziju krahu, vai arī viņi sajuta, ka pati dzīve burtiski ir pret viņem. Kāpēc tā?

Šī situācija ir kaut kādā veidā netieši saistīta ar atriebību. Mežāži, šķiet, ir kļuvuši par sava veida situācijas ķīlniekiem, un rezultātā viņi nevarat izkļūt no apburtā loka.

Iespējams, Mežāža zīmē dzimušajiem nav noslēgts geštalts, un viņi nevarēs nomierināties, kamēr tas nebūs slēgts. Tāpēc jūs vienkārši skrienat kā vāvere ritenī, jūsu lepnums ir ievainots.

Šīs problemātiskās situācijas laikā Mežāža zīmē dzimušajiem cilvēkiem būs jānonāk pie noteiktām atklāsmēm. Problēmu risināšanas gaitā jums būs jāiegūst zināšanu bagāža un zināma lietu izpratne.

Jā, jūs saskarsieties ar apjukumu un šaubām, bet augstākās varas jūs neatstās. Dārgie Mežāži, jūsu problēmai ir risinājums, un būs izeja.

Lasi arī: Pāvels Globa prognozējis mežonīgus panākumus septembrī piecām zodiaka zīmēm! Vai esi to vidū?

Jums vajag simboliski nožēlot savas kļūdas, absolūti apzināties, kas ir tās lietas, ko jūs esat darījuši nepareizi. Daži jūsu uzvedības modeļi vienkārši varēja būt nepareizi, neglīti, infantili.

Mežāža zīmē dzimušajiem vienkārši nepieciešams nonākt pie šīs apziņas caur ļoti sāpīgām dzīves mācībām.

Galvenais uzdevums Mežāžiem – iegūt šīs atklāsmes. Pēc būtības situācija nav tik bezcerīga, kā tā varētu šķist. Jūs noteikti gūsiet apgaismību un atradīsiet izeju.

Bet jums vienkārši nepieciešams saprast un izdarīt galvenos secinājumus priekš sevis, saprast, kurā brīdī viss aizgāja greizi.

Galvenais – saprotiet, kur pieļāvāt kļūdu – tas arī viss.

 

Arī ZIVS zīmē dzimušajiem situācija nav izveidojusies veinkārša. Apkārtējie cilvēki uzvedas tā, it kā viņiem ir skadirāk redzams, kā jums jādzīvo un jārīkojas.

Kāds dod padomus, kas samulsina jūsu prātu un noved pie šaubām. Tas noved jūs no patiesā ceļa.

Bet dārgās Zivis, jūsu uzdevums ir atrast pašām savu ceļu, nevis iet to, ko saka citi cilvēki, un kas pieņemts mūsdienu sabiedrībā.

Zivju zīmē dzimušajiem nepieciešams vienkārši atrast savu ceļu. Un nav svarīgi uz kuru jomu tas attiecas (attiecības, darbs utt).

Jums pašiem jāatod ceļš, pa kuru virzīties uz priekšu savā dzīvē.

Bet pašlaik kāds visu laiku jūs novirza no šī uzdevuma. Jūs it kā cenšaties izvēlēties no jums piedāvātiem variantiem, bet atcerieties, ka nepieciešams vienkārši iet pa savu ceļu.

Citi cilvēki mēģinās ietekemēt jūsu gribu un pat mēģinās jūs pakļaut. Tiesa, tas viņiem pārāk labi neizdosies.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru