5 zīmes uz plaukstām, kas cilvēkam vēsta par briesmām

Zīmes uz plaukstām var ne tikai daudz pastāstīt par mūsu dzīvi, bet arī brīdināt par briesmām un nelaimēm. Tā ir sava veida zīlēšana, ieskats nākotnē, kam ir reāls pamats.

Dzīves laikā līnijas uz rokām mainās – tas ir sen pierādīts fakts. Turklāt zīmes labajā un kreisajā rokā ir ļoti atšķirīgas. Tas liek domāt, ka mūsu sākotnējais karmiskais ceļš (kreisā roka) un mūsu reālā dzīve ar visiem pieņemtajiem lēmumiem (labā roka) ir atšķirīgi un maināmi.

Hiromantijas pamati palīdzēs atšifrēt briesmu kodu un izvairīties no daudzām dzīves problēmām. Viss, kas no jums tiek prasīts, ir uzmanīgi apskatīt savas plaukstas un pārbaudīt, vai uz tām nav manāmas 5 svarīgas pazīmes.

1. Dzīves, prāta un sirds līnijas sākas vienā punktā.

Šī zīme signalizē par nelaimes gadījumu, katastrofu, nepatikšanām, uz kurām cilvēks apzināti pats sevi ved. No ļauna likteņa var izvairīties, ja cilvēks vadās ne tikai pēc jūtām, bet arī pēc saprāta un loģikas. Ir svarīgi ieslēgt pašsaglabāšanās režīmu.

 

2. Krusts zem vidējā pirksta.

Šāda zīme jau sen tiek uzskatīta par sliktu zīmi. Bieži vien tā norāda uz latentām briesmām, nelaimi. Ja atrodat šo zīmi uz plaukstas, neuztraucieties: pietiek ar to, ja atradīsiet nelielu priekšmetu-amuletu, kas var dot drošības sajūtu no nepatikšanām un pagriezt veiksmi jūsu virzienā. Tas var būt personīgais talismans, amulets, attiecīgās rūnas zīmējums, oļi, atslēgu piekariņš, kuru pasniedz mīļotais cilvēks.

 

3. Zvaigzne.

Zīme paredz sliktu notikumu, kas nav atkarīgs no cilvēka gribas un vēlmēm. Zvaigzne, kas pēkšņi parādās uz rokas līnijas, brīdina par nepatīkamiem notikumiem dzīvē. Norāda uz nelabu slavu, neveiksmi svarīgā biznesā, salauztu sirdi vai pat slimību. Bet iemesls tam ir nepareizs domāšanas veids un uzvedība. Hiromanti cilvēku, kuram uz plaukstas parādās zvaigzne, neraksturo pārāk galimojoši: cilvēkam ir nosliece uz liekulību, meliem, bezjēdzību, nodevību. Šajā gadījumā ir nepieciešams darbs pie sevis, jāveic savas darbības analīzi, tad zvaigzne pazudīs.

Lasi arī: 3 zodiaka zīmes, kurām liktenis drīz sniegs nopietnu mācību. Kā tam sagatavoties un izdzīvot šo laiku cienīgi

 

4. Pārtrauktas galvenās līnijas.

Zīme var brīdināt gan par pozitīviem, gan negatīviem notikumiem. Pārtraukumi blakus īkšķim norāda uz laimīgām pārmaiņām dzīvē, pārtraukumi zem vidējā, zeltneša vai mazā pirksta norāda uz lieliem likteņa satricinājumiem. Hiromanti ir pārliecināti: tas viss notiek tāpēc, jo ir bijusi novirzīšanās no dzīves kursa. Neitralizēt draudus palīdzēs tas, ja atradīsi savu aicinājumu un karmisko likteni.

 

5. Režģis.

Lielākā daļa krustojošās līnijas režģa formā norāda uz parastu dzīvi, šķēršļiem, bezspēcību. Šāda zīme vēsta, ka cilvēks ir dusmīgs, skandalozs, rupjš, viņam ir nosliece uz vardarbību, dusmām, pesimismu, viņš ir atriebīgs. Tieši koncentrēšanās uz negatīvo var dzīvi aizvirzīt nelaimju un izmisuma virzienā. Eksperti iesaka atbrīvoties no iekšējā negatīvisma. Derēs jebkura prakse, kuras mērķis ir dusmu kontrole un garīga izaugsme.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru