Viss septembra mēnesis būs kā viena liela baltā svītra 5 zodiaka zīmēm

VĒZIS – ļoti emocionāla zīme, kas visu uztver ļoti tuvu pie sirds. Pēdējā laikā jums varēja būt daudz konfliktu ar tuviem cilvēkiem, kas ļoti stipri ietekmēja jūsu emocionālo stāvokli.

Septembrī, neskatoties uz rudens atnākšanu, jūsu melnā svītra, kas pilna ar konfliktiem, beigsies. Jūs varēsiet sakārtot attiecības ar tuviem cilvēkiem, ģimeni, draugiem un mīļoto cilvēku.

Jūsu emocionālais stāvoklis nostāsies normā un dzīve atgriezīsies ierastā gaitā. Jums gan nepieciešams vairāk laika pavadīt ar jums dārgiem cilvēkiem.

 

Pēdējā laikā ar diezgan lielu konfliktu skaitu bija jātiek galā ZIVĪM, kurām bija ļoti grūts periods attiecībās. Augustā attiecības ar mīļoto cilvēku nesa ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī skumjas, un reizēm pat vilšanos.

Zivis pēc savas dabas ir ļoti aizvainojamas, neskatoties uz to, ka pašas bieži runā nedomājot, tādā veidā pasakot frāzes, kas ievaino cilvēku pašā sirdī. Tas ātri vien noved pie strīdiem un konfliktiem.

Augustā jūsu attiecības ar partneri var būt piepildītas ar lielu konfliktu skaitu. Un tas viss sīkumu dēļ. Septembrī jūsu attiecībās atkal atgriezīsies mīlestība un savstarpēja sapratne, bet tikai pie nosacījuma, ka jūs sāksiet klausīties, bet galvenais, ieklausīties viens otrā.

 

SKORPIONA zīmē dzimušie cilvēki ir ļoti spītīgi un dzīvespriecīgi. Tāpat viņi mīl attīstīties un vispār viņiem patīk jebkāda veida pārmaiņas viņu dzīvē.

Skorpionu dzīvē jau ilgu laiku bija melnā svītra darba sfērā. Neskatoties uz visiem jūsu centieniem, jūs bijāt pārliecināti, ka drīz jūs atlaidīs no darba. Bet patiesībā viss būs tieši otrādi.

Pēdējās dienas pirms septembra pacentieties doties kādā izbraukumā un tur labi atpūsties, jo septembrī jūs sagaida liels darba pienākumu klāsts.

Lasi arī: 5 zīmes uz plaukstām, kas cilvēkam vēsta par briesmām

Jums ir gaidāms paaugstinājums, un, pat neskatoties uz jūsu pārliecības trūkumu šajā ziņā, jūs kļūsiet par lielisku darbinieku, bet jūsu dzīvē sāksies baltā svītra.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru