Tas, kā tu turi rokās savu telefonu, atklāj daudz ko par Tavu personību

 3. Ja tu ar abām rokām turi telefonu.

Ja jūs turat telefonu ar abām rokām, jūs neesat pacietīgs cilvēks. Jums patīk saņemt visu un uzreiz, jūs protat pieņemt ātrus lēmumus.

Jūs viegli pielāgojaties jebkurai situācijai un jaunām personām. Jūs esat gatavs jaunām pārbaudēm un varat gūt panākumus, jo esat gatavi riskēt dažādās dzīves situācijās.

Kad runa ir par mīlestību, jūs esat ļoti uzticīgs un gaidīts no sava partnera. Dažreiz jūs esat greizsirdīgs. Tas ir jūsu kaislības dēļ, kas ir jūsu galvenais dzinējspēks.

 

2. Tu izmanto vienu roku kā balstu un otras rokas īkšķi, lai nospiestu ekrānu.

Šī metode liek domāt, ka jūs esat ļoti gudrs cilvēks. Jūs vienmēr klausāties savā intuīcijā, jo tā nekad nepieviļ.

Jūs vienmēr izdomājāt visas savas darbības, tāpēc jūs nevarat apmānīt. Ja runājam par mīlestību, tad jūs neesat tik gudrs, jūs akli sekojat savai sirdij un dažkārt pieņemat nepareizus lēmumus.

Jūs bieži esat apkrāpts, jo, kad jūs mīlat, jūs mīlat  ar visu savu sirdi. Draugi vērtē un ciena jūs, jo jūs vienmēr palīdzat.

 1. Ja tu telefonu turi vienā rokā.

Ja turat telefonu ar vienu roku, esat ļoti pārliecināts par sevi un saviem lēmumiem. Jūs esat gatavs riskēt un esat ļoti gudrs, kas palīdz sasniegt noteiktus dzīves rezultātus.

Mīlestības attiecībās jūs izmantojat prātu biežāk nekā savu sirdi, un jūs nepiedodat, ja kāds mēģina jūs pievilt. Jūs esat uzticīgs draudzībā, bet tajā pašā laikā pietiekami līdzsvarots, lai lielākā daļa cilvēku jūs uzskatītu par aukstu un atturīgu cilvēku.

Lasi vēl: Kāpēc kaķim patīk gulēt uz cilvēka un par ko tas liecina

 

Avots: zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru