Skaistumkopšanas Mēness kalendārs 2021. gada – Janvārim

Matu griešanas Mēness kalendārs 2021. gada janvārim jāizmanto pēc iespējas labāk matu procedūrām. Pat ja jūs esat apmierināts ar saviem matiem, matu griešana var palīdzēt uzlabot dzīves ārējo pusi, piesaistīt stimulu vai naudu, uzlabot veselību utt.

Vispirms apskatīsim mēneša vispārīgās īpašības.

Finanses

Šī mēneša finansiālais stāvoklis būs nedaudz saspringts. Lielākoties tas ietekmēs svētku tēriņus. Ir arī neparedzētas lielas iepirkšanās risks vecās tehnikas dēļ. Ja vēlaties palielināt savus ienākumus, varat nopelnīt no sava hobija, tas ir ļoti piemērots laiks tam.

Veselība

Šajā mēnesī jums jābūt jutīgākam pret savu veselību nekā parasti. Iespējamas hronisku slimību, vīrusu etioloģijas slimību saasināšanās, arī sirdis ir pakļautas riskam.

Attiecības

Šajā periodā astroloģiskā vide veicina jaunas paziņas, kas var izvērsties romantiskās attiecībās. Daži ģimenes pāri var nonākt nelielā krīzē, kas ātri tiks atrisināta, ja partneris zina par jūsu neapmierinātību.

Matu griešanas mēness kalendārs 2021. gada janvārim noteikti palīdzēs uzlabot jūsu matu kvalitāti un pozitīvi ietekmēs jūs.

1., 2. janvāris – dilstošs mēness Lauvā. Nav piemērots matu griezumiem. Mati var zaudēt savu pievilcību, bet dzīvē ienākt zagšana un nabadzība.

3., 4. janvāris – dilstošs Mēness Jaunavā. Dažas no maģiski visizdevīgākajām matu griešanas dienām. Mati kļūs kupli un veselīgi, un augšana paātrināsies. Procedūra palīdzēs negaidīti iegūt patīkamu dāvanu un uzlabos labklājību.

5. janvāris – dilstošs mēness Svaros. Laiks nav piemērots griešanai, un tas var izraisīt matu izkrišanu un blaugznas. Zaudēšana, zādzība un krāpšana ir iespējama.

 6.  janvāris – dilstošs mēness Svaros. Šodienas matu griezums dos jums spēku, enerģiju un veselību.

7., 8. janvāris – dilstošs Mēness Skorpionā. Nelabvēlīgs laiks jebkura veida matu procedūrai. Tas radīs nelaimes un nepatikšanas, pašsajūtas pasliktināšanās, gali un blāvums.

 9. janvāris – dilstošs mēness Skorpionā. Divkārša diena, un darbību rezultāti šajā laikā arī var būt divējādi. Viss ir atkarīgs no jūsu personīgās veiksmes. Ja jūs nevēlaties riskēt, tad jums nevajadzētu griezt matus.

10., 11. janvāris – dilstošs mēness Strēlniekā. Frizūra uzlabos jūsu izskatu, jūsu mati iegūs spīdumu un skaistumu. Uzlabots garastāvoklis nodrošinās jaunas paziņas un, iespējams, romantiskas attiecības.

 12. janvāris – dilstošs mēness Mežāzī. Matu griešana neko labu neliecina, iespējams, palielināts matu izkrišana, blaugznas, strīdi ar mīļajiem un darbā.

 13. janvāris – JAUNĀ Mēness Mežāzī. Diena ir absolūti nepiemērota svarīgām lietām, ieskaitot matu griezumus. Jūs varat izveidot nākotnes plānus, norunāt tikšanās un izglītot sevi.

14., 15. janvāris – augošais Mēness Ūdensvīros. Periods ir ārkārtīgi bīstams veselībai, tāpēc jebkādi matu griezumi vai medicīniskas procedūras negatīvi ietekmēs jūsu pašsajūtu.

16., 17. janvāris – augošs Mēness Zivīs. Negatīva vide nenozīmē labus matu griešanas rezultātus. Mati tiks sabojāti, parādīsies blaugznas, un dzīvē var sākties virkne neveiksmju.

 18. janvāris – augošs mēness Aunā. Nav laba diena matu griešanai, bet lieliski piemērota matu krāsošanai un kopšanai.

 19. janvāris – augošs mēness Aunā. Frizūra matiem piešķirs spīdumu, veselību un atbrīvosies no blaugznām. Uzlabo vispārējo labsajūtu.

 20. janvāris – augošs mēness Aunā. Mati necietīs, bet veselība ir iespējama. Hroniskas slimības var pasliktināties.

21., 22. janvāris – augošais Mēness Vērsis. Frizūra labvēlīgi ietekmēs matu augšanu un veselību. Būs iespēja mainīt savu nemīlēto darbu, uzlabot materiālo labsajūtu un iegūt jaunas paziņas.

23., 24., 25. janvāris – augošais Mēness Dvīņos. Labs laiks visam. Matu griešana stiprinās matus, mazinās matu izkrišanu, mazinās blaugznas un ādas niezi. Vientuļi cilvēki var piesaistīt mīlestību savā dzīvē, pāri stiprinās viņu savienību. Var būt ienesīgi darījumi un līgumi, kas uzlabos finanšu nozari.

26., 27. janvāris – augošs Mēness Vēzī. Lielākajai daļai ķermeņa un sejas kopšanas procedūru, ieskaitot matu griezumus, laiks ir neitrāls. Pēc friziera apmeklējuma nekas slikts nenotiks, taču nevajadzētu gaidīt arī kaut ko negaidīti labu.

 28. janvāris – PILNA MĒNESIS Lauvā. Šajā laikā ir lietderīgi novērtēt jau iesāktos darbus. Nav ieteicams darīt kaut ko jaunu.

 29. janvāris – dilstošs mēness Lauvā. Matu manipulācijas var piesaistīt ievainojumus un nākotnes neveiksmes.

 30. janvāris – dilstošs mēness Jaunavā. Frizūra pozitīvi ietekmēs matu stāvokli, piesaistīs naudu un labsajūtu.

31. janvāris – dilstošs mēness Jaunavā. Tas negatīvi ietekmēs ne tikai jūsu, bet arī jūsu mājdzīvnieku veselību.

Lasi vēl: “Viņa mani izglāba”: vai tiešām kaķi uzņem cilvēku slimības

Avots:

prelest

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru