Psiholoģijas tests: kā pagātnē neatrisinātie konflikti ietekmē tevi un tavu nākotni!

Pārsteidzoši: atklāj, kā dažādi cilvēki, vērtības un neatrisināti konflikti ietekmē tevi pagātnē, tagadnē un nākotnē!

Tas neaizņems daudz laika un tev vajadzēs tikai papīra lapu un rakstāmo.

Papīra lapas vidū iezīmē nelielu simbolu, kas apzīmē tevi pašu. Tas var būt jebkas – aplītis, krustiņš, sejiņa, utt.

Pēc tam raksti apkārt šim simbolam visus cilvēkus, ko pazīsti – ja ne visus, tad pēc iespējas vairāk. Jo emocionāli tuvāki tev ir šie cilvēki, jo tuvāk simbolam tos raksti. Jo tālāki – jo tālāk. Vari obligāti nerakstīt katru cilvēku atsevišķi, bet apvienot tos grupās (piemēram, “kolēģi”, “kora kolektīvs”, “tantiņas uz piemājas soliņa”). Vari iekļaut arī mājdzīvniekus, aizgājušus cilvēkus vai arī cilvēkus, kurus pat neesi saticis aci pret aci, bet kuri tāpat spēlē pietiekami lielu lomu tavā dzīvē.

Pēc tam piezīmē trīsstūrīti pie katra no tiem cilvēkiem, ar kuru tev ir palicis kāds neatrisināts konflikts – gan tādus, ko vēl turpini risināt, gan tādus, kas tā arī palikuši neatrisināti, gan iekšējus, gan ārējus.

Testa nākamajā daļā (vari paņemt citas krāsas rakstāmo) apkārt simbolam raksti visu to, ko uzskati par savām vērtībām. Vari minēt gan materiālās, gan nemateriālās, piemēram, ģimeni, mīlestību, veselību, mājokli, darbu, pašizaugsmi, utt. Jo svarīgākas tev šīs vērtības ir, jo tuvāk raksti tās simbolam lapas vidū.

Lai turpinātu testu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru