Izvēlies kārti un uzzini, cik drīz piepildīsies tava vēlēšanās

Izvēlies, to kārti, kura tevi piesaista visvairāk. Uzticies savai iekšējais balsij. Tevis izvēlētajai kārtij ir kāds ziņojums tev.

1.Tu varēsi visu izdarīt, vienkārši esi pacietīgs

Šī kārts parāda, ka brīnišķīgas lietas drīz notiks. Tev, visticamāk, ir daudz jautājumu: ko darīt, kādu lēmumu pieņemt, kur iet?

Un, lai arī reizēm tu zaudē pašsavaldīšanos (un pat ticību un pacietību), svarīgi saprast, ka reiz, ļoti drīz, tev parādīsies jēga. Ka viss, kam vajadzētu notikt, notiks īstajā laikā.

Psiholoģijas tests: kā pagātnē neatrisinātie konflikti ietekmē tevi un tavu nākotni!

Katrai situācijai, kuru tu piedzīvo, ir savs mērķis. Tāpēc paliec pacietīgs, piepildi sevi ar optimismu. Dievs ieraudzīs tavu rīcību un tevi apbalvos, kad tev tas visvairāk būs nepieciešams.

2. Miers, kuru tik ļoti vēlies sasniegt, tevi drīz sasniegs

Šī kārts tev atgādina, ka katrai situācijai tavā dzīvē ir mērķis. Galvenais – paliec spēcīgs, un tici, ka Dievs vienmēr ir līdzās. Tu izej cauri grūtībām, bet tas nenozīmē, ka tu nedodies pretī saulei.

Tāpēc šodien, ar lielu mīlestību un ticību, palīdzi sev uzziedēt ar savas mīlestības spēku. Brīnišķīgas lietas notiks ļoti drīz.

TESTS: Noskaidro, kas tev dzīvē ir vissvarīgākais

3. Tavi sapņi kļūs par realitāti

Ir labi, ja ir skaists prāts, kurš mīl sapņot, iztēloties. Bet vēl brīnišķīgāk ir pārvērst savus sapņus realitātē. Jo sapņi bez rīcības ir tikai ilūzija.

Ir pienācis laiks paanalizēt savas iespējas un sākt spert soļus, lai izpildītu savas vēlēšanās. Ja tev bija iespēja sapņot par kaut ko, tu to noteikti varēsi sasniegt. Ja pieliksi visus spēkus, dzīve atdos desmit reizes vairāk atpakaļ.

Neparasts psiholoģijas tests – kaste nekurienes vidū. Uzzini par sevi daudz jauna!

4. Visums apstiprinās ikvienu vēlēšanos

Kad tu sapņo, Visums pārsteidzošiem un neizskaidrojamiem veidiem pietuvina tevi taviem sapņiem. Esi labsirdīgs un tici labajam dzīvē.

Tu pats veido savus sapņus un savu paša likteni. Velti sevi savām lielākajām vēlēšanām, un tu ieraudzīsi, kā katru dienu dzīve nostājas tavā pusē. Dievs tevi virzīs pa to ceļu, kurš aizvedīs pie mērķa.

Ja tev patika šis raksts, noteikti padalies tajā ar saviem draugiem!

avots: zaya.su

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru