Uzmanīgi apskati attēlu un pasaki, ko tu ieraudzīji pirmo – pēc atbildes noskaidrosi daudz slēpta par sevi

Psihologi saka, ka absolūti visiem cilvēkiem ir tā saucamā sestā maņa – intuīcija. Dažos tas ir labi attīstīts, citos – nē. Tomēr ar intuīcijas palīdzību visi cilvēki saprot un izjūt pasauli.

Pastāv teorija, saskaņā ar kuru intuīcija ir zemapziņa vai tās daļa. Šis tests palīdzēs jums “ieslēgt” savu sesto maņu, lai saprastu, kurp jūs noved Augstākie spēki.

Kas mums jādara? Apskatiet ilustrāciju. Kas piesaistīja jūsu uzmanību? Definējiet šo objektu un izlasiet rezultātu.

Kas piesaistīja jūsu uzmanību?

Mēness

Meitene

Acs

Debesis

 

 

Rezultāti:

 

Mēness

Ja pievērsāt uzmanību mēnesim, tas nozīmē, ka šobrīd atrodaties vaļīgā, tas ir, nesamontētā stāvoklī. Sapņo, sapņo par kaut ko vai kādu. Jums trūkst stabilitātes un konsekvences, kā arī skaidru nākotnes plānu.

 

Intuitīvi jūs to jūtat, tomēr, lai kaut ko mainītu dzīvē, jums ir nepieciešama apņēmība, un jums tā vienkārši trūkst.

Meitene

Jūs esat brīvību mīlošs cilvēks, kuram nepatīk būt atkarīgam no kāda. Jūs esat pieraduši pie pasaulīgiem priekiem, jums patīk izklaidēties. Neuzmanība un entuziasms padara jūs par laimīgu cilvēku. Bet problēmas ir satraucošas. Jūs esat pieradis deleģēt savus pienākumus citiem, novirzot atbildību par saviem lēmumiem uz viņiem.

 

Augstāki spēki stāsta jums par nepieciešamību nobriest psiholoģiski. Jums jākļūst savāktākam un atbildīgākam.

Acs

Jūs esat ļoti emocionāls cilvēks ar grūtībām savaldīties. Bērnībā jūs jebkādu iemeslu dēļ bieži iekritāt histērijā, pat tagad jūs atklāti paužat savas negatīvās emocijas citiem. Nedomājiet, ka tas var būt nepiemēroti.

 

Intuitīvi jūs jūtat vajadzību izaugt, kļūt par nobriedušāku cilvēku. Lai to izdarītu, jums ir jāstrādā pie sevis.

Debesis

Tev patīk Māte Daba. Jūs intuitīvi jūtat, ka meži, jūras un kalni piepilda jūs ar enerģiju, padara jūs laimīgākus, brīvākus. Patīk aktivitātes brīvā dabā.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kas, ar vislielāko iespējamību, satiks savu dzīves mīlestību 2021. gada rudenī

Augstāki spēki piepilda jūs ar savu žēlastību caur saules gaismu, vēja elpu un putnu dziedāšanu. Jūs esat garīgi attīstīts, nav pārsteidzoši, ka jūs bieži pieķerat sevi domām, ka kļūstat laimīgāki, atrodoties dabā. Turpiniet kustēties tajā pašā virzienā. Jūs visu darāt pareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru