Horoskops 27. septembrim – uzmanīgi ar pārslodzi!

Diena piemērota, lai uzlabotu savu mājokli, kā arī ieviestu reformācijas ģimenes tradīcijās. Esi uzmanīgs visos darbos. Visu, ko šajā dienā iesāksi, noved līdz galam. Pats galvenais – nepārslogot sevi!

Auns

Liktenis ir laipns pret jums. Nevilcinieties lūgt palīdzību no savas ģimenes un draugiem, ja redzat, ka netiekat galā. Tagad nevajadzētu steigties pieņemot lēmumus, labāk rūpīgi padomājiet. Nav pamata steigties un nervozēt.

Vērsis

Netērzējiet ar agresīviem cilvēkiem. Nekad neuztraucieties, ja kāds mēģina sāpināt jūs ar sāpīgiem vārdiem. Turiet vārdu, pretējā gadījumā jūs varat zaudēt savu autoritāti citu acīs. Pavadiet vairāk laika, darot kaut ko tādu, kas jums patīk.

Dvīņi

Labvēlīga diena gan sirsnīgām lietām, gan radošumam. Varēsi parādīt sevi no negaidītas puses un iepriecināt citus. Mīlestības attiecībās neatkāpieties no plānotā kursa – ir iespēja uzlabot savu situāciju. Šīs zodiaka zīmes vientuļie pārstāvji var satikt savu dvēseles draugu.

Vēzis

Nesteidzieties. Tas neatrisinās jūsu problēmas, bet tikai saasinās tās. Esiet piesardzīgs, pieņemot svarīgus lēmumus. Centieties rīkoties atbilstoši savām personīgajām iespējām un nepieprasiet no citiem pārāk daudz.

Lasīt arī: Tamāra Globa prognozēja, ka viss oktobris šīm trim zodiaka zīmēm būs ļoti veiksmīgs

Lauva

Tagad nav vērts iesaistīties verbālās cīņās. Jūsu pārliecināšanas spēks uz kādu laiku vājināsies, un jūs pats varat būt pakļauts kāda cita ietekmei. Problēmas attiecībās ar mīļoto cilvēku nav izslēgtas, taču karstumā tās nerisiniet. Šis nav labākais laiks jaunām paziņām.

Jaunava

Nesniedziet nekādus solījumus un neuzņemieties pārāk daudz. Neveiciet to, par ko jums ir neskaidrs priekšstats, un neapmeklējiet vietas, kur varat nonākt nepatīkamā situācijā. Ja jūs ievērojat šos ieteikumus, dienai jābūt labvēlīgai.

Svari

Tagad jūs vairāk interesēs tīri personiska rakstura jautājumi. Bet nesteidzieties dalīties ar informāciju, īpaši labām ziņām, ar cilvēkiem, kuri nepiekrīt jūsu noskaņojumam, piesargieties no skaudīgiem cilvēkiem. Nevajadzētu mēģināt kādu pievilt – viss ātri atklāsies. Diena nav piemērota nopietniem pirkumiem un aizdevumiem.

Skorpionam

Šī diena nav laba, lai būtu pārāk aktīvi. Nepieņemiet lēmumus, nesaki “nē” vai “jā”, bet ieturiet īsu pauzi, lai noteiktu savus mērķus, vajadzības un iespējas. Pret visiem solījumiem, kas jums tiks doti, vajadzētu izturēties piesardzīgi. Varbūt kāds no daudz sološajiem cilvēkiem pārvērtē savas stiprās puses.

LASI ARĪ: Augi, kas mājās rada naudas trūkumu, neveiksmes un nepatikšanas

Strēlnieks

Atturieties no cilvēku apspriešanas vai tiesāšanas no savas vides, jo izrunātie vārdi var atgriezties pie jums kā bumerangs. Šajā periodā jums būs augsts enerģijas potenciāls un jūs varat pretoties visām nelaimēm. Jūs tiksiet pasargāts pat no ļaunas acs un lāstiem. Bet ceri uz citu palīdzību tikai labos darbos.

Mežāzim

Diena paskries gandrīz nemanot. Ja jums nav vēlmes neko darīt, pagaidiet, atstājiet šo jautājumu risinājumu uz dažām dienām. Tagad ir piemērots laiks atpūtai un spēku iegūšanai. Centieties izvairīties no attiecību noskaidrošanas ar mīļajiem.

Ūdensvīrs

Šajā dienā nevajadzētu būt negaidītām nepatikšanām. Pie horizonta ir interesanti likteņa līkloči, kas var pat mainīt nākotni uz labo pusi. Ir piemērots laiks jaunām paziņām, liktenīgām tikšanām un spilgtiem romantiskiem iespaidiem.

Zivis

Cīņas, agresijas un spiediena diena. Konfliktu saasināšanās pat tuvu cilvēku starpā. Lai nekarsētu atmosfēru un nesabojātu garastāvokli ne sev, ne videi, ieteicams pielikt visas pūles, lai apspiestu negatīvās emocijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru