Augi, kas mājās rada naudas trūkumu, neveiksmes un nepatikšanas

Daudzi cilvēki domā, ka pilnīgi visi augi mājā dod veiksmi un labu garastāvokli. Bioenerģijas eksperti norāda, ka tas tā nav: daži augi var būt bīstami.

Ikviens vēlas padarīt savas mājas enerģiju pozitīvāku. Bet ar to jums jābūt ļoti uzmanīgam, izvēloties mājas augus. Atcerieties: jo labāka ir enerģija jūsu mājās, jo lielākas ir jūsu izredzes gūt panākumus visos centienos.

Kaktuss

Kaktusi ir slikti trīs veidos: kad to ir daudz, kad tie nav vajadzīgi un kad tie atrodas nepareizās vietās.

Liels skaits kaktusu var bloķēt enerģijas plūsmu pa māju. Tas ir bloķēšanas augs, kas atdala slikto no labā. Katrā istabā nedrīkst būt vairāk par vienu.

Nepieciešamība pēc kaktusiem parādās tikai tad, kad jūs neapmierina skats no loga. Piemēram, jūsu logi var pavērt skatu uz atkritumu kaudzi vai iznīcinātu ēku. Šajā gadījumā ir nepieciešams kaktuss. Ja skats no loga ir normāls, tad kaktuss bloķēs pozitīvā plūsmu mājā.

Īstā vieta kaktusam ir palodze. Nekādā gadījumā nedrīkst ievietot kaktusus istabas vidū. Tas var likt justies slikti un viegli uzbudināmam.

Dīfenbahijas

Šo augu vislabāk novietot lielos gaiteņos un telpās, kur ir daudz gaismas un daudz cilvēku. Mājās šis augs absorbē pilnīgi visu enerģiju – gan labu, gan sliktu. Ar to jums būs mazāk veiksmes un veiksmes iespēja mīlestībā un biznesā, jūs nevarēsiet atpūsties.

LASI ARĪ: Mosties un dziedi: 4 labi iemesli, lai celtos agrāk no rīta

Labs garastāvoklis šādā mājā būs rets viesis. Dīfenbahija nekavējoties sāk negatīvo ietekmi un pastiprinās, kad tie aug un paliek mājā. Šo augu dēļ cilvēki var paši sev sākt uzlikt ļauno aci.

Lilija

Šis ļoti skaistais augs var izraisīt spēka un garastāvokļa trūkumu. Liliju nevajadzētu novietot tajās vietās, kur cilvēki guļ, ēd, atpūšas, sanāk kopā.

Ir ļoti nevēlams pirkt vai pieņemt šo augu kā dāvanu. Ja lilija atrodas guļamistabā, tad no rīta cilvēkiem var būt galvassāpes, parādās negatīvas domas un rodas nepārliecinātība par sevi. Lilijas var būt bīstamas bērniem, kā arī izraisīt naudas trūkumu, motivācijas trūkumu un radošu stagnāciju.

Ziemassvētku kaktuss

Tiek uzskatīts, ka tas ir šķiršanās un vēsuma augs. Ja jūs turat šādu augu mājās, tad drīz attiecības beigsies vai arī tās kļūs ļoti vēsas, cilvēki attālināsies viens no otra.

Centieties izvairīties no šī auga, ja esat viens. Tas attiecas gan uz sievietēm, gan vīriešiem. Ja mīlestība nav jūsu prioritārā dzīves joma, varat to paturēt, bet, ja vēlaties siltumu un mīlestību, jums būs jāatbrīvojas no tās.

Augi, kas pieņemti kā dāvanas

Ja jums uzdāvināja augu, kura nav iepriekš minētajā sarakstā, tad viss ir ideālā kārtībā, taču ir svarīgi ne tikai tas, kas jums tiek dāvāts, bet arī to, kurš to dāvā. Ja augs tika saņemts kā dāvana no ienaidnieka vai personas, ar kuru jums nav vislabākās attiecības, labāk iestādīt šo ziedu laukā vai uzdāvināt trešajām personām. Negatīvais uz viņiem neattieksies.

Fakts ir tāds, ka visi priekšmeti, kurus jums dod ienaidnieki un ļaunprātīgi cilvēki, ir piesātināti ar negatīvu enerģiju. Tas var izraisīt lielas problēmas un veiksmes zaudēšanu.

Mākslīgie augi

Mākslīgos augus ļoti bieži izmanto kā rotājumus. Ja vēlaties, lai jūsu mājas enerģija būtu stabila un radoša, mēģiniet neturēt mājās mākslīgos augus un ziedus. Šķiet, ka viņi ir skaisti, tāpēc palīdz uzmundrināt, bet ir tieši otrādi. Nedzīva plastmasa uzņem pozitīvu enerģiju, atņemot to jums un jūsu tuviniekiem.

Mēģiniet iegādāties un pieņemt tikai dzīvus augus, izņemot iepriekš aprakstītos. Pēc iespējas uzmanīgāk un atbildīgāk izturieties pret atmosfēru savās mājās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru