Horoskops 28.septembrim – mīlestība atvērs sirdi!

Mīlestības sajūta, līdzjūtība un labdarība būs īpaši aktīvas šajā dienā. Ļoti piemērota diena meditācijām un prāta attīrīšanai. Ir iespējams gūt atklāsmi. Izvairieties no visa veida nožēlas.

Auns

Tagad aizmirstiet vārdu “gribu”, iezīmējiet vārdu “obligāti”. Ja nekļūsiet slinki, rezultāts būs cienīgs. Šī diena ir piemērota, lai panāktu vienošanās. Lai gan, ja vēlaties atpūsties un labi pavadīt laiku, arī jūs nekļūdīsieties.

Vērsis

Jūs varat gūt lielus panākumus ar nelielu piepūli vai bez tās. Šis laiks ir labvēlīgs lieliem pirkumiem, mājas labiekārtošanai. Mīlestībā jūs gaida patīkami pārsteigumi, un dažus šīs zīmes pārstāvjus – daudzsološas paziņas.

Dvīņi

Aizpildiet savu darba grafiku ar svarīgiem uzdevumiem un tikšanās reizēm. Bet tajā pašā laikā, ja jums ir minūte, neliedziet sev prieku apmeklēt izklaides pasākumus. Ja esat aktīvs dalībnieks notiekošajos pasākumos, varat gūt daudz vairāk labuma, nekā domājat.

Vēzis

Izvairieties no izmaiņām jebkurā savas darbības jomā, jo tās var izrādīties pilnīgi atšķirīgas no tā, ko jūs vēlētos redzēt. Jūs varat paļauties uz veciem kontaktiem, lai atvērtu jums jaunas perspektīvas. Centieties nekonfliktēt ar citiem un atrisināt visus jautājumus pasaulē.

LASI ARĪ: Tests: attēlā redzamo seju skaits noteiks jūsu psiholoģisko vecumu

Lauva

Šis periods ir labs biznesa reputācijas stiprināšanai, noderīgu paziņu veidošanai. Varat pabeigt iepriekš iesāktās lietas. Jauni projekti jārisina piesardzīgi. Esiet žēlsirdīgs, neatraidiet tos, kas jums lūdz palīdzību. Ceļojumi un īsi pārbraucieni nāks par labu.

Jaunava

Esiet atbildīgāks par uzdevumiem vai pieprasījumiem no cilvēkiem, no kuriem esat atkarīgs. Vadībai vajadzētu pamanīt jūsu centienus. Apejiet tos, kuri pastāvīgi sūdzas. Pievērsiet uzmanību savai veselībai un nepārslogojiet sevi. Pavadiet vairāk laika ārā.

Svari

Jums tuvojas labvēlīgs periods, kas gandrīz visās jūsu darbības jomās ienesīs spilgtas krāsas. Sarunas būs visveiksmīgākās. Vadība novērtēs jūsu viedokli, tāpēc nevilcinieties izvirzīt jaunus ierosinājumus.

Skorpions

Diena būs piepildīta ar dažādiem pasākumiem, un lielākā daļa no tiem jūs patīkami pārsteigs un iepriecinās. Var būt vilinoši piedāvājumi, kas saistīti ne tikai ar profesionālo darbības jomu un radošumu. Izvairieties no strīdiem ar vadību un kolēģiem.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes ar spilgtu auru – cilvēki tā vien tiecās pēc viņiem

Strēlnieks

Jums nav vēlams atpūsties, pretējā gadījumā jūs riskējat zaudēt savu pozīciju biznesa frontē un sabojāt attiecības ar mīļajiem. Problēmas darbā vai personīgajā dzīvē var šķist kā melnā līnija. Tomēr tā nav. Drīz situācija mainīsies uz labo pusi.

Mežāzis

Parādiet vairāk iniciatīvas. Bet, ja ceļā parādās nepārvarama siena, nemēģiniet tai izlauzties cauri. Labāk dariet to, ko jūs spējiet. Centieties izvairīties no konfliktiem. Ir iespējams saņemt interesantus piedāvājumus. Optimisms un pašapziņa palīdzēs atrast jaunus sabiedrotos.

Ūdensvīrs

Šī diena ir laba biznesa reputācijas stiprināšanai, noderīgu paziņu veidošanai. Darbā sarunas izdosies labi, un jūs viegli sasniegsiet vēlamos rezultātus. Jums vajadzētu būt uzmanīgākiem ar finansēm. Nav ieteicams aizņemties naudu.

Zivis

Jebkuros gadījumos, kur nepieciešama specifika, to realitāte diez vai atrodama. Labāk pavadiet šo laiku aktīvās brīvdienās, aizraujošā ceļojumā vai veltiet sevi mākslai. Tiesa, juridiski jautājumi, kas saistīti ar naudas ieguldīšanu, pāries bez īpašām komplikācijām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru