4 zodiaka zīmes, kuru slepenākie un lolotākie sapņi piepildīsies 2020. gada oktobrī

Sapņi bieži paliek tikai sapņi, bet dažreiz pienāk laiks, kad tie piepildās, radikāli mainot cilvēka dzīvi. Oktobris ir viens no šiem mēnešiem, jo ​​oktobra vidū notiek īstā pāreja no siltām, bezrūpīgām dienām uz aukstām, drūmām naktīm. Tāpat kā pēdējie siltās saules stari, arī oktobris dažām Zodiaka zīmēm sniedz viņu slepeno sapņu iemiesojumu.

♒ Ūdensvīrs (01.21 – 02.19)

Ūdensvīri ir vieni no lielākajiem sapņotājiem, kuriem neeksistē robežas. Viņi lielāko daļu laika pavada savās domās, kaut ko izdomājot, iztēlojoties, un tas ietekmē ne tikai viņu raksturu un uztveri, bet arī viņu dzīvi. Oktobra beigas Ūdensvīriem ļaus īstenot vienu no viņa slepenajiem sapņiem: varbūt tas būs mazs sapnis, piemēram, skolas parādu dzēšana vai uzaicinājums uz brīvdienām, vai varbūt kaut kas liels – laba darba iegūšana vai satikšanās ar cilvēku, kurš palīdzēs sasildīties aukstajos vakaros. Jebkurā gadījumā notiks neliels brīnums, kas noteikti priecēs Ūdensvīrus. Bet nevajadzētu sēdēt mierīgi ar atplestām rokām, jo ​​pat brīnumiem nepatīk tie, kas neko nedara.

♋ Vēzis (22.06 – 22.07)

Cilvēkiem, kas dzimuši Vēža zīmē, ir diezgan noslēpumains un sarežģīts raksturs, tāpēc mēs varam teikt, ka visi viņu sapņi ir slepeni. Vēža dzīvē nav daudz ko svinēt, tāpēc oktobra vidus to var mainīt. Iespējams, ka Vēžu dzīvē parādīsies jauns cilvēks, kurš var kļūt par labu draugu vai kaut ko vairāk, vai varbūt tas galu galā būs paaugstinājums amatā vai ilgi gaidītās brīvdienas, katram ir savi sapņi. Tomēr jums vajadzētu būt uzmanīgiem, daži sapņi ir pārāk bīstami, tāpēc Vēžiem vajadzētu būt uzmanīgiem.

LASI ARĪ: Augi, kas mājās rada naudas trūkumu, neveiksmes un nepatikšanas

♊ Dvīņi (05.22 – 06.21)

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir daudzpusīgas, spilgtas personības, un tāpēc viņu slepenās vēlmes var būt līdzīgas krāsu festivālam. Oktobris pēc gara ir ļoti līdzīgs Dvīņu raksturam – tas ir mainīgs, daudzpusīgs un sarežģīts, un tāpēc nevajadzētu brīnīties, ka šis mēnesis kopumā šīs zīmes pārstāvjiem izrādīsies ļoti auglīgs un liktenīgs. Tajā pašā laikā izmaiņas var būt patiešām krasas, piemēram, pārcelšanās uz citu vietu, darba iegūšana vai tīra un gaiša dzīve: viss ir individuāls. Varbūt šī mēneša laikā piepildīsies pat ne viena, bet vairākas vēlmes, Dvīņiem vajadzētu būt modriem, kas zina, varbūt aiz viņa stāv tas pats cilvēks.

♈ Auns (21.03 – 20.04)

Visi, kas viņus kādreiz ir sastapuši, zina, ka Auns zina, kā sasniegt savu mērķi. Viņu spītīgais raksturs un vēlme gūt panākumus neļauj viņiem atkāpties pat šķietami nepārvaramu grūtību priekšā, nav pārsteidzoši, ka pat oktobris nespēj tikt galā ar viņu pašpārliecinātību un dod priekšroku sava slepenā sapņa piepildījumam. Bet jums nevajadzētu domāt, ka sapņa piepildīšana būs tik vienkārša, pat ja Auns vēlētos saņemt balvu bez liekām grūtībām. Oktobrī Auniem būs īsts spēka pārbaudījums, un tikai pēc tam, kad viņi varēs pierādīt, ka nekādas grūtības viņus nelauzīs, saņems ilgi gaidīto sapņu piepildījumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru