Horoskops 25.septembrim – esi gatavs pārmaiņām!

Dienu var pavadīt darot atkārtotas darbības, atbrīvojoties no nevajadzīga sava dzīvē. Kā arī veikt dažāda veida transformācijas gan ar sevi, gan ar savu vidi. Piemērota diena, lai veiktu pārdomas par savu dzīvi. Ļoti augsta iespējamība negaidītiem notikumiem. Esi uzmanīgs no dažāda veida provokācijām un piedāvājumiem, kas izskatās pārāk labi, lai būtu patiesība. Sapņi var sniegt skaidrību pār tavu likteni.

Auns

Rūpējieties par lietu sakārtošanu savās lietās un padomājiet par to, kā paplašināt darbības jomu. Ir vērts atjaunot vecos kontaktus, kas noderēs tuvākajā nākotnē. Jūsu attiecības ar mīļoto cilvēku var pāriet uz augstāku līmeni.

Vērsis

Šajā dienā nevajadzētu izrādīt iniciatīvu un uzņemties atbildību. Jūs ne tikai nenovērtēs pēc nopelniem, bet pat vainos visās kļūdās un nepareizos aprēķinos, ko pieļāvuši jūsu kolēģi. Bet, ja jums tiek lūgts atbalsts, tad neatsakieties sniegt palīdzīgu roku.

Dvīņi

Viss būs kārtībā tikai tad, ja, pirms kaut ko sakāt, padomājat par sekām. Tagad jūs varat parādīt netaktiskumu attiecībā pret sarunu biedru, un tam būs ilgtermiņa sekas.

Vēzis

Visi jūsu centieni tagad ir vērsti uz panākumu gūšanu. Galvenais izcila rezultāta garants būs jūsu disciplīna un atbildība. Tas attiecas arī uz mīlestības sfēru, tāpēc attiecībās ar mīļoto cilvēku izrādi lielāku rūpību un uzmanību.

LASI ARĪ: Mosties un dziedi: 4 labi iemesli, lai celtos agrāk no rīta

Lauva

Maz ticams, ka šobrīd vēlaties strādāt ar pilnu atdevi. Un iemesls ir tajā, ka jūsu domas būs tālu no ražošanas tēmas. Personīgās lietas būs pirmajā vietā. Centieties izvairīties no asiem strīdiem attiecībās ar cilvēkiem, nestrīdieties un nevienam neko nesoliet.

Jaunava

Darbā vislabāk ir, lai jūsu priekšnieki tagad jūs neredzētu, jo jūs pat bez iemesla varat izraisīt sarežģījumu. Tavu lepnumu slāpēs netaisnība. Bet tuvojoties dienas beigām, viss nostāsies savās vietās, tevi novērtēs.

Svari

Laba diena partnerattiecību attīstīšanai, saišu un kontaktu stiprināšanai, ceļošanai, sarunām. Ir labi sākt jaunu biznesu, likt pirmo akmeni jebko būvējot.

Skorpionam

Jūs varat mierīgi apkopot savas domas un atrisināt uzkrātos jautājumus. Šajā dienā ir liela iespēja konfliktiem, strīdiem un nesaskaņām. Sargieties no viltus un maldināšanas, it īpaši no nepazīstamiem cilvēkiem. Un no jūsu puses nepieļaujiet nekādu vardarbību.

LASI ARĪ: Augi, kas mājās rada naudas trūkumu, neveiksmes un nepatikšanas

Strēlnieks

Iespējama trauksme, bailes, drūmas domas. Šajā dienā ir ļoti viegli pakļauties ilūzijām un pavedinājumiem. Piemēram, var parādīties paaugstināts pašlepnums – mēģiniet no tā izvairīties. Labāk šo dienu pavadiet mierīgā, ikdienas darbā.

Mežāzim

Plānojot šo dienu, mēģiniet dot priekšroku aktivitātēm, kas ļauj ātri sasniegt rezultātus. Jums jāstiprina saites ar partneriem, jāvienojas, jāpievērš lielāka uzmanība jautājumu finansiālajai pusei. Panākumus sola ceļojumi, kas veikti personisku vai biznesa apsvērumu dēļ.

Ūdensvīrs

Tagad nav īstais laiks atpūsties – ir pienācis laiks, kad sapņi piepildās. Bet tas prasa zināmas pūles. Centieties koncentrēties uz saviem pienākumiem. Jūs viegli varat sasniegt savus mērķus. Ja jums šķiet, ka ir diezgan grūti tikt galā ar jebkādiem jautājumiem, nevilcinieties lūgt kolēģu palīdzību.

Zivis

Šajā laikā jums jāapmainās ar informāciju, ziņām, jāmeklē risinājumi pašreizējām problēmām. Nedari to, ko dvēsele nevēlas. Attiecībās ar savu mīļoto cilvēku izrādiet vairāk siltuma, takta un piekāpības. Ir piemērots laiks ceļojumiem, izklaidei un kopumā pārmaiņām pazīstamajā vidē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru