Divi Pilnmēneši 2020. gada oktobrī

2020. gada oktobrī būs uzreiz divi Pilnmēneši, viena vietā. Uzzini kāda būs Mēness enerģija katrā no šīm divām nozīmīgajām dienām.

Vai divi Pilnmēneši ir bīstami vienā mēnesī

Parasti gadā ir divpadsmit Pilnmēneši. Dažreiz gadās, ka šis skaitlis palielinās līdz 13, jo Mēness mēnesis ir apmēram 29 parastās dienas. Tāpēc vienā no mēnešiem vienlaikus notiek nevis viens, bet divi Pilnmēneši. Tas tieši notiks 2020. gada oktobrī. Šo parādību sauc par “zilo mēnesi”.

LASI ARĪ: Augi, kas mājās rada naudas trūkumu, neveiksmes un nepatikšanas

Otrais Pilnmēness mēnesī ir diezgan reta parādība, kas notiek aptuveni reizi divos vai trīs gados. Uzreiz jāatzīmē, ka zilais mēness neko labu nedod. Otrais Pilnmēness izraisa spēcīgu enerģijas viļņu disonansi. Pirmais Pilnmēness sadragā lauku, un otrais, šķiet, izlaužas cauri aizsardzības paliekām, neatstājot no tā nevienu akmeni.

Pirmais Pilnmēness 2. oktobrī

Pirmais Pilnmēness notiks Uguns elementa pārstāvī, Aunā. Pilnmēness šajā zīmē ir visbīstamākais no visiem iespējamajiem.

Visas dzīves jomas ir pakļautas uzbrukumam. Lai noturētos virs ūdens, jums būs jāievēro ieteikumi. Pirmkārt, ir svarīgi cīnīties ar impulsivitāti. Jebkurš nevērīgi izteikts vārds var izraisīt nopietnus konfliktus ar radiem, draugiem vai pat svešiniekiem.

Šajā dienā neuzsāciet nekādu jaunu biznesu. Tas būs pilns ar ļoti nepatīkamām sekām un pieredzi. Labāk mierīgi dariet to, kas jāpabeidz.

Neveiciet lielus pirkumus šajā dienā. Lielas naudas summas iztērēšana var radīt problēmas. Maks būs tukšs, bet laime nevairosies. Vēl bīstamāk ir aizņemties naudu vai aizdot kādam.

2. oktobrī labāk atteikties no ilgtermiņa plānošanas. Būs jādzīvo šeit un tagad, nedomājot par nākotni un vēl jo vairāk par pagātni. Paškritika un sevis izpēte būs ļoti bīstama. Ieteicams nekavēties pie pagātnes un nožēlas. 

Otrais Pilnmēness 31. oktobrī

Otrais Pilnmēness notiks Vērša paspārnē. Šī nav sliktākā kombinācija, taču, kā jau minēts iepriekš, ja šis būs otrais mēneša Pilnmēness, tas būs tāpat bīstams.

LASI ARĪ: Mosties un dziedi: 4 labi iemesli, lai celtos agrāk no rīta

Maksimālā Mēness aktivitāte Vērsī cilvēcei sagādās daudz problēmu. Dažādas tehniskas iekārtas var salūzt, ambiciozi plāni var izjukt.

Šajā dienā nav ieteicams doties garā ceļojumā neatkarīgi no transportlīdzekļa. Iekšējās pretrunas, bailes un kompleksi būs sasnieguši kulmināciju. Tā būs satraucoša un ļoti izaicinoša diena.

31. oktobrī daudzi cilvēki var nodot savas pārliecības, nepildīt solījumus, pārsniegt autoritāti un kļūt savtīgi. Zils mēness Zemes elementu ietekmē var izraisīt cilvēku stereotipiskas domāšanas pieaugumu.

Novirzīt enerģiju pozitīvā virzienā 31. dienā nebūs viegli. Nav ieteicams cilvēkiem meklēt atbildīgos par viņu pašu kļūdām. Ir nepieciešams adekvāti uztvert kritiku un pašreizējo situāciju kopumā. Nezaudē savaldību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru