Garīgais tests, lai saprastu jūsu misiju uz Zemes: ko jūs pirmo ieraudzījāt attēlā?

Mēs visi esam uz Zemes ar misiju. Vai jūs zināt savu misiju vai vismaz nojaušat par viņu? Ko tad Visums gaida no jums? Atrast pareizo atbildi uz šādiem jautājumiem ir ārkārtīgi sarežģīti. Šis tests var palīdzēt un atrast pareizo ceļu, par kuru jums ir jāseko.

Un tagad paskatieties uz šo attēlu un atbildiet, ko jūs redzējāt.

VILKS

Pasaulei tu esi vajadzīgs, jo tu esi dzimis kā garīgs karotājs. Jūs esat enerģisks, modrs un apņēmīgs cilvēks, kuram priekšā ir daudz cīņu. Protams, netaisnības dēļ jūsu iekšienē pastāvīgi vārās aizvainojums. Jums sāp redzēt, kad daži cieš, bet citi izklaidējas un dzīvo grezni. Jūs kaitina tas, kā cilvēki izturas pret mūsu planētu kā pret patērētāju.

Visas šīs sajūtas jums nav veltīgas: jūsu aicinājums un misija ir cīnīties par labāku pasauli. Strādājiet pie iemesliem, kas jūs motivē. Kad atklāsiet savas spējas, jūs sajutīsiet savu atjaunoto iekšējo spēku.

 

MĒNESS NAKTS DEBESĪS

Jūsu misija dzīvē ir saistīta ar garīgu vai fizisku dziedināšanu. Jums piemīt spēcīga līdzjūtības sajūta, un jūs tiekat rūpēties par visiem un palīdzēt trūcīgiem cilvēkiem. Varbūt jūs esat ieradies uz Zemes, lai kļūtu par psihologu vai ārstu.

Lasi arī: Izvēlieties vienu no mandalas kartītēm, lai saņemtu noderīgus padomus nākotnei

Vai arī jūsu uzdevums ir nodrošināt gudrus, un gudrus padomus, atbalstīt apkārtējos un palīdzēt atrast savu personīgo ceļu.

 

Šķir otru lapu, ja redzēji vēl ko citu kā pirmo, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru