Zodiaka zīmes, kuri mīl “APSKĀVIENUS”

Uz cilvēka likteni un raksturu ļoti ietekmē Zodiaka zīme, zem kuras dzimis cilvēks – un tas ir fakts. Bet vai tas ietekmē mīlestību pret apskāvieniem?

Daži zodiaka apļa pārstāvji mīl taustes kontaktu, bet citi, gluži pretēji, dod priekšroku, lai viņus vispār nepieskartos. Apskāvieni ir ļoti cieša mijiedarbība, varētu pat teikt, ka tie ir personiskās telpas pārkāpumi. Vairumā gadījumu viņi aptver ļoti tuvus cilvēkus, tādējādi paužot savas maigās jūtas. Pētījumi ir parādījuši, ka glāsts lieliski palīdz mazināt stresu. Neviens neapstrīdēs, ka šī metode nav piemērota visiem. Astrologi ir identificējuši 5 Zodiaka zīmes, kuras ir trakas pēc apskāvieniem.

Vieta Nr. 5. Svari

Šīs zīmes pārstāvji var atrast pieeju praktiski jebkuram cilvēkam. Viņi saprot, ka kontakts tiek nodibināts tikai pēc tam, kad cilvēks ļauj sevi pieskarties. Laiks Svariem ir apskāviens vai skūpsts, lai sniegtu siltumu. Bet tas attiecas tikai uz ļoti tuviem cilvēkiem.

Paši šīs zīmes pārstāvji nepārstāv dzīvi ar cilvēku, kuram ķermeņa kontakti ir ļoti auksti. Tuvu attiecību laikā viņiem ir ļoti svarīgi pastāvīgi apskaut savu partneri siltā apskāvienā.

Vieta Nr. 4. Zivis

Caur “apskāvieniem” Neptūna aizbilstamie saka, ka viņu nodomi ir tik patiesi. Viņi apskauj burtiski visus – cilvēkus un dzīvniekus, bet tas neattiecas uz nepazīstamiem cilvēkiem. Vispārīgi runājot, šīs zīmes pārstāvjiem ir reāla atkarība no apskāvienu dienas devas. Bet ir viens brīdinājums, kuram tomēr labāk sekot – ja šajā brīdī Zivis nav garastāvokļa, tad labāk nesteigties ar apskāvieniem.

Vieta Nr. 3. Lauva

Saules aizbilstamie pret šo jautājumu izturas tāpat kā pret Vēžiem. Lauvas ar saviem apskāvieniem godinās tikai tuvus cilvēkus. Ar apskāvieniem viņi pauž maigas jūtas, pateicību un pieķeršanos. Lauvas būs ļoti aizvainotas, ja viņa žests netiks atbildēts. Viņiem atteikšanās no apskāvieniem tiek pielīdzināta maigu jūtu trūkumam, tāpēc ģimenes dzīvē ikdienas apskāvienu skaits būs burtiski neskaitāms.

Vieta Nr. 2. Vēzis

Mēness aizbilstamie ir burtiski svarīga. Viņi nekad neiekritīs nepazīstama cilvēka apskāvienos, bet pilnībā apņems savus mīļos. Šajā gadījumā viņus nemaz neuztrauc situācija, Vēži neatsakās kaut kur apskaut.

Apskāvieni spēlē vienu no vissvarīgākajām lomām attiecībās ar Mēness mājdzīvniekiem. Ar taustes kontaktu viņi pauž savu uzticību, mīlestību un vēlmi aizsargāt. Minimums, par kuru vienojas šīs zīmes pārstāvji, ir ņemt dvēseles palīgu pie rokas, taču viņi nevar pilnībā atteikties pieskarties.

Vieta Nr. 1. Vērsis

LASI VĒL: Kā izpaužas Jūsu apņēmība

Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti aktīvi un draudzīgi cilvēki, ap kuriem pastāvīgi griežas daudzi cilvēki, un Vērsis katru no viņiem apskauj bez grama apmulsuma kā apsveikumu, atvadīšanos vai pateicību. Aizbilstamajiem Veneras apskāvieniem ir veids, kā gūt baudu. Diezgan bieži šīs zīmes pārstāvji pat nedomā par cita cilvēka reakciju, jo viss notiek spontāni. Iepazīšanās laikā viņiem ir pienākums izjust citu cilvēku ar kontaktu, piemēram, rokasspiedieniem vai nejaušiem žestiem, jo tieši tā rodas tuvums mentālajā līmenī. Ja partneris cenšas izvairīties no pieskārieniem, tad tas neapstrīdami izraisīs Vērša noraidījumu, jo viņi patiesi dievina miesas kontaktu.

Avots:

navalnyfals

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru