Garīgais tests, lai saprastu jūsu misiju uz Zemes: ko jūs pirmo ieraudzījāt attēlā?

KOKU ZARI

Jūs nesat sevī Visuma gudrību. Jūs esat apveltīts ar ziņkārību un tieksmi pēc zināšanām, jūs pastāvīgi cenšaties uzsūkt visu jaunu un pilnīgi nebaidāties no problēmām: maz ko, jūs uzskatāt jebkādas grūtības jūsu labā. Jūs esat viens no tiem cilvēkiem, kuri prot ātri atrast risinājumus un atbildes.

Jūs lieliski apzināties, ka pasaule ir pilna ar noslēpumiem un mīklām, un jūs nebeidzat meklēt atbildes, pat ja tās ir gandrīz nereālas. Jūs kļūsiet par zināšanām ar apkārtējiem un motivējat tos skatīties uz lietām ar pilnīgi citādu leņķi.

 

SIEVIETE

Jūsu misija ir radošums. Jūs uztverat šo pasauli citādi nekā citi cilvēki. Jūs meklējat radošus, svaigus un pat ģeniālus risinājumus visam, ko darāt. Jūs esat estēts un dievināt skaistumu.

LASI VĒL: Zodiaka zīmes, kuri mīl “APSKĀVIENUS”

Un jūs tiecaties radīt ideālu pasauli, kas balstīta uz mīlestību un laipnību. Jums ir radošs ceļš: jūs esat šeit, lai izrotātu Zemi un padarītu cilvēkus iedvesmojošus un laimīgus. Uzklausiet intuīciju un neļaujiet sev kļūt par vidusmēra apsekotāju, jo jums ir ļoti liels potenciāls.

Avots:

colady

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru