Izvēlieties vienu no mandalas kartītēm, lai saņemtu noderīgus padomus nākotnei

MANDALA –  Tiem ir ļoti skaisti raksti un ornamenti, kas piesaista acis ar savu krāsu un formu dažādību. Bet no garīgā viedokļa tā palīdz saglabāt mieru, iekšējo līdzsvaru un apzināties savu ceļu uz dzīvi.

Šodienas pārbaudījums atklāj vēl vienu mandalas īpašību: sevis izzināšanu. Attēlā redzat trīs kārtis, katrai no tām ir mandala. Izvēlieties to, kas jums visvairāk patīk, un atklājiet savas dzīves apbrīnojamos aspektus.

Kuru karti izvēlējāties?

 1. KARTE

Lai gan jūs labprātāk uzturat savu tēlu kā auksts un ļoti spēcīgs un izturīgs cilvēks, patiesībā esat labsirdīgs, maigs un mīlestības pilns. Jums rūp citu jūtas un vēlaties darīt visu iespējamo, lai tuvinieku dzīvē vienmēr būtu laime.

Jūs nesaprotaties ar jauniem cilvēkiem, jo ​​sākumā jūs rūpīgi izpētāt viņu raksturu un personības iezīmes, lai droši zinātu, ka viņi izturas pret jums tā, kā esat pelnījis. Tomēr, ielaižot cilvēku savā dzīvē, jūs no šīm attiecībām izmantojat visu iespējamo.

Lasi arī: Šis vizuālais tests palīdzēs noteikt jūsu patieso psiholoģisko vecumu

Jums vajadzētu ierobežot savu iekšējo vēlmi dot visu apkārtējiem cilvēkiem, jo ​​viņi ne vienmēr novērtē jūsu centienus, kas jūs ļoti aizskar. Padariet sevi par prioritāti un paaugstiniet savu pašnovērtējumu, lai jūsu dzīve kļūtu daudz labāka un spožāka.

 

Šķir otru lapu, lai lasīti tālāk (ja izvēlējies karti 2 vai 3)

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru