Astrologu prognozes no 25. līdz 31. janvārim: turiet acis un ausis vaļā

LAUVA

Zvaigznes parāda laimīgas iespējas, taču daudz kas būs atkarīgs no tā, vai jūs varat tās izmantot. Esiet ļoti uzmanīgs pret visu informāciju, kas jums tagad nāk. Varbūt jūs uzzināsiet informāciju, kas pagriezīs jūsu dzīvi pretējā virzienā.

JAUNAVA

Šonedēļ ir jāizdara izvēle par kādu jautājumu. Varbūt šis jautājums jums pat nešķiet svarīgs, bet zvaigznes brīdina: daudz kas jūsu turpmākajā liktenī ir atkarīgs no tā, kāds risinājums izrādās. Tāpēc visu pareizi nosver.

SVARI

Zvaigznes brīdina, ka kaut kas svarīgs ir paslēpts no tavām acīm. Varbūt jums aiz muguras ir intriga, bet jūs to pat nenojaušat. Lai tas nenodarītu kaitējumu jūsu lietām un reputācijai, turiet acis un ausis vaļā jebkurai informācijai.

SKORPIONS

Šonedēļ jūs atšķiraties ar aktivitāti, emocionalitāti, radošo enerģiju un neatlaidīgo ziņkāri. Apkārtējie paši nepamanīs, kā atsegs jūsu dvēseli. Daži noslēpumi var palīdzēt tikt uz priekšu pa karjeras kāpnēm.

STRĒLNIEKS

Šonedēļ jūs uzzināsiet informāciju, pēc kuras saņemšanas jūsu finanšu lietas droši virzīsies augšup. Varbūt jūs saņemsiet interesantu piedāvājumu vai kāds, kuru jūs pazīstat, atmaksās parādu; varbūt jums ir lieliska ideja par to, kā kļūt bagātam.

MEŽĀZIS

Jūs sajutīsiet tieksmi kļūt par daļu no sistēmas: iekļauties kolektīvā, iestāties institūtā, mainīt darba vietu vai apprecēties. Sāciet rīkoties, lai ieņemtu cienīgu vietu zem saules. Nepretojieties tam – jums ir visas iespējas gūt panākumus.

ŪDENSVĪRS

Situācija var piespiest jūs aizsargāt savas intereses, un jūs ar šo uzdevumu tiksiet galā. Tagad apkārtējie ir vērīgāki par parasto ieklausīšanos jūsu argumentos. Izmantojiet šo, lai veiktu biznesa sarunas un projektu virzību.

ZIVIS

Zivīm vajadzētu pievērst uzmanību saviem sapņiem. Un būtība šeit nav mistika, bet fakts, ka vēlmes un emocijas traucē analizēt situāciju dienas laikā. Bet zemapziņu ir grūtāk pievilt. Ieklausieties savā intuīcijā – tas jūs nepievils.

Lasi vēl: Izvēlieties vienu ķeltu mezglu un uzziniet, ko tas jums nozīmē

Avots:

gorodche

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru