Izvēlieties vienu ķeltu mezglu un uzziniet, ko tas jums nozīmē

Mezgli ir sens burvju un zīlēšanas veids. Tas ir nepārtrauktības un pastāvīgas enerģijas plūsmas simbols. Mezglā ir grūti atrast beigas un sākumu, jo ķeltu modeļi atspoguļo pagātnes, tagadnes un nākotnes savienojumu un vienotību.

Mezgli ir arī spēcīgi zīmogi, ar kuriem tiek piesaistīti apbūrumi un burvestības.

Apskatiet šos 6 ķeltu mezglu zīmogus, izvēlieties vienu zīmogu un uzziniet, ko tas jums nozīmē!

 

Gatavs? Lūk atbildes:

 

 1. DZĪVĪBAS KOKS

Jums ir milzīga vara un spēks, jo jūs pieķeraties pie zemes. Jūs alkstat pēc pamatīguma un stingrākas zemes, lai justos stabili un mierīgi. Jo aktīvāk jūs ņemat enerģiju no zemes iekšienes, jo spēcīgāka būs jūsu harmonija ar apkārtējo pasauli, un jo vairāk jūs jutīsities patiesi dzīvs. Paņemiet garīgo izaugsmi un biežāk staigājiet basām kājām.

 2. UGUNS

Viņa iemieso Fīniksu, spēcīgu uguns putnu. Jūs esat pilns ar ambīcijām, enerģiju, entuziasmu un radošām liesmām. Jums vajadzētu atcerēties, ka jūs nevarat pārlieku aizdedzināt uguni sevī, jo tā vai nu ātri izdegs, vai arī sadedzinās. Barojiet to pakāpeniski, un jūs redzēsiet, cik ātri jūs sākat attīstīties un virzīties uz priekšu.

Lasi arī: Astrologu prognozes no 25. līdz 31. janvārim: turiet acis un ausis vaļā

 3. PŪĶIS

Tas ir īstais Zemes Gars, kas aicina jūs kļūt vienotiem ar dabu, apkārtējo pasauli un Visumu kopumā. Jums ir neizmērojams spēks, kas var uzlabot gan jūsu, gan apkārtējo dzīvi. Tiklīdz sapratīsiet savu slēpto iespēju mērogu, jūs sajutīsiet sevī vēlmi mainīt to, kas jums neder. Pūķis saka, ka jums biežāk vajadzētu būt dabā, lai no tā iegūtu enerģiju.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējos  variantus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru