Astrologu prognozes no 25. līdz 31. janvārim: turiet acis un ausis vaļā

Viņi saka, ka viss jaunais ir labi aizmirsts par veco, un jūs par to pārliecināsieties. Turoties pie pārbaudītiem laikiem, konservatīvajiem ceļiem un ievērojot nostājušos noteikumus, jūs panāksiet visīsāko ceļu. Tas ir taisnīgi visās dzīves jomās – gan biznesā, gan dzīvē, gan attiecībās ar cilvēkiem.

AUNS

Zvaigznes paredz pārmaiņu vēju – interesantas ziņas vai notikumi, kas jūsu dzīvei piešķirs daudzveidību. Tas var būt tikšanās ar cilvēku, ar kuru daudzus gadus neredzējāties, par jaunu darbu, par ceļojumiem. Vientuļajam Aunam liktenis pareģo romantiskas tikšanās.

VĒRSIS

Jums būs iespēja nostiprināties sasniegtajās līnijās vai pat tikt uz priekšu. Zvaigznes sola labvēlību visās jomās – sākot no biznesa un karjeras līdz mīlestībai, kā arī pietiekami daudz enerģijas un spējas, lai īstenotu savus plānus.

DVĪŅI

Jūs gaida notikumi vai ziņas, kas var daudz ko mainīt. Tas var būt ceļojums, tikšanās vai jauns darba piedāvājums. Nepieciešams pieņemt apzinātu lēmumu, jo notikumi var izrādīties pagrieziena punkti, sapulces – liktenīgas un jūtas – visa mūža garumā.

Lasi arī: Izvēlieties vienu ķeltu mezglu un uzziniet, ko tas jums nozīmē

VĒZIS

Darījumos jūs varēsiet justies kā saimnieks. Jūs kontrolēsiet situāciju, paturot slepenos pavedienus rokās. Zvaigznes sniedz labas iespējas, taču, lai tās nepalaistu garām, būs jādomā ļoti ātri un jārīkojas izlēmīgi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru