Izvēlies koku un uzzini, kāds patiesībā ir tavs raksturs

Paskatieties uz attēlu un atlasiet koku, kas šķiet vispievilcīgākais. Skatieties uz attēliem, nedomājot. Ko jūs izvēlējāties?

KOKS – 1.

To izvēlas cilvēki, kuri šobrīd atrodas krustcelēs. Viņi vairs nav apmierināti ar dzīvi, kādu viņi ilgu laiku bija dzīvojuši. Viņi ir neapmierināti ar savu vietu šajā dzīvē, savu lomu, viņiem var šķist, ka viņi dzīvo nevis savu, bet kāda cita dzīvi, piepildot nevis savas, bet citu cilvēku vēlmes.

Viņi ļoti vēlas veikt izmaiņas, un tas viņus šobrīd uztrauc. Tie ir drosmīgi, ziņkārīgi, kam ir daudz personības interešu. Viņi dievina jaunas zināšanas un iesūc tos kā sūklis.

Cilvēki, kuri izvēlas koku Nr. 1 un saprot, ko konkrēti nepieciešams darīt sava mērķa sasniegšanai, pēc kāda laika šajā testā izvēlas koku ar citu numuru.

KOKS – 2.

Šo koku izvēlas cilvēki, kuriem piemīt Visuma pacietība, neatlaidība. Viņi nevar atļauties pamest darbu pusceļā. Viņi nebaidās no šķēršļiem. Saskaroties ar grūtībām, viņi noraizējas, “grūž sienas”, nopūšas no pūlēm, bet virzās uz mērķi, ko sev izvirzījuši.

Lasi arī: Izvēlieties ziedu, lai uzzinātu, ko jums saka jūsu iekšējā balss

Viņi ir stabili, uzticami cilvēki, viņiem nepatīk improvizēt, viņi nesaprot pārsteigumus, jo ir ļoti konservatīvi. Šīs īpašības palīdz viņiem kļūt par patiesiem profesionāļiem jebkurā jomā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu pārējos variantus

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru