Horoskops 26.septembrim – vairieties no negatīvisma!

Šodien esiet gatavi būt modri, jo pret jums negatīvi noskaņoti cilvēki centīsies izjaukt jūsu plānus. Esiet uzmanīgi no dažāda veida apmāna. Jaunu projektu sākšanu atlieciet uz citu dienu. Ja jums ir tīra sirdsapziņa, šīs dienas negatīvās enerģijas nespēs jums kaitēt. Otrā dienas puse būs labvēlīga ģimenes attiecību un tradīciju stiprināšanai.

Auns

Jūs izvirzīsiet sev diezgan sasniedzamus mērķus. Bet jūs varat izvēlēties ne tās labākās ieviešanas metodes. Tā rezultātā radīsies grūtības. Centieties iztikt bez sūdzībām par tuviniekiem, nekritizējiet viņu nedarbus un nevērību.

Vērsis

Pavadiet vairāk laika, strādājot ar informāciju. Neļaujiet iejaukties šaubīgās lietās, nesaistieties ar avantūristiem. Jums būs jācenšas saglabāt mieru attiecībās ar savu mīļoto. Bet ir piemērots laiks iepirkšanās iespējām.

Dvīņi

Tevi gaida veiksme biznesā, ja vien tu nekļūsti viltīgs. Jums ir pietiekami daudz diplomātisku spēju atrast pareizos vārdus saziņā ar sarunu biedru un spēja pieņemt pareizos lēmumus. Sadarbība solās būt diezgan ienesīga.

Vēzis

Neprasiet no sevis varoņdarbus un nemēģiniet nekavējoties atrisināt visus uzkrātos sadzīves un profesionālos jautājumus. Esiet īpaši piesardzīgs tajā, ko sakāt, un, dodot vārdu, turiet to. Nekādu viltus attiecību! Jūs neviļus varat negribot aizskart kāda intereses vai vienkārši aizskart cilvēku. Laba diena jaunām romantiskām paziņām un attiecību attīstībai.

LASI ARĪ: Tests: attēlā redzamo seju skaits noteiks jūsu psiholoģisko vecumu

Lauva

Šajā dienā vispirms jārīkojas un pēc tam jādomā. Pirmais impulss izrādīsies pareizs, un jo vairāk jūs atskatāties un analizējat situāciju, jo tālāk jūs ejat no pareizās izvēles. Mazāk klausieties citu viedokļus – galva būs vieglāka.

Jaunava

Jums būs iespēja realizēt savus plānus un iespēju gūt panākumus pilnīgi jaunā biznesā. Tomēr jums ir jārīkojas ātri. Laiks ir labvēlīgs mīlestībai. Iespējamas interesantas tikšanās, daudz sološas paziņas. Pastāv iespēja atrisināt dažas ilgstošas ​​ģimenes problēmas.

Svari

Jums jābūt gatavam cīnīties ar kārdināšanu, maldināšanu un ilūziju. Jums jācenšas sevi ierobežot un neizrādīt negatīvo attieksmi, kas rodas, pret apkārtējiem cilvēkiem. Labāk ir pievērst uzmanību tādu sen sāktu lietu turpināšanai, kurām nepieciešama ikdienas izpilde.

Skorpions

Šim periodam nevajadzētu sagādāt nepatīkamus pārsteigumus. Jums būs pacilāts garastāvoklis un varēsiet smagi strādāt un atpūsties. Cik vien iespējams, jums jāsazinās ar ģimeni un draugiem. Spontāni lēmumi var būt veiksmīgi.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes ar spilgtu auru – cilvēki tā vien tiecās pēc viņiem

Strēlnieks

Diena būs pilna ar sarunām, kas var dot labus rezultātus. Tomēr, ja tikšanās laikā jūtat, ka sarunu biedrs nav gatavs nekavējoties sniegt atbildi, nespiediet viņu. Jums nav jācīnās vienam ar grūtībām – draugi un sabiedrotie ir gatavi palīdzēt.

Mežāzis

Mēģiniet šai dienai plānot vairāk interesantu lietu. Biznesa sarunas noritēs labi. Ir vērts satikt cilvēkus, kuri jums ir dārgi. Darbs ar informāciju, lasīšana, īsziņu sūtīšana ar draugiem vai tērzēšana internetā var būt jautra.

Ūdensvīrs

Tagad jūs varat atrasties dubultā pozīcijā. No vienas puses, daudz kas izdosies darbā, un, no otras puses, grūtības var novērot attiecībās ar mīļoto cilvēku. Centieties izvairīties no strīdiem un esiet iecietīgāks. Dari tikai to, ko vēlāk nenožēlosi.

Zivis

Ir pienācis laiks atpūsties. Ja jums nav šādas iespējas, tad dariet tikai nepieciešamākās lietas un neuzņemieties paaugstinātas saistības. Mēģiniet apmeklēt masu pasākumus, kur jūs varat satikt nepieciešamos cilvēkus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru