Zodiaka zīmes, kuras 2020. gada oktobra beigās saņems lielu daudzumu izdevīgu piedāvājumu un unikālu iespēju

Oktobra pēdējā nedēļa dažiem zodiaka pārstāvjiem būs īsta svētība. Astrologi jums pastāstīs, kurām zodiaka pārstāvjiem zvaigznes ir sagatavojušas unikālas iespējas un perspektīvas.

Auns (21.03 – 20.04)

Auni var būt pārliecināti, ka oktobra pēdējā nedēļā viņi uzkāps uz baltās dzīves līnijas. Runa ir par to, ka katra šī perioda diena tiks piepildīta ar unikāliem piedāvājumiem, kurus viņiem vajadzētu sagrābt ar abām rokām. Šonedēļ zīmes pārstāvji apies visas problēmas un grūtības. Astrologi iesaka viņiem, nodarboties ar kaut ko noderīgu. Piemēram, mēneša pēdējā nedēļā Auns var palielināt kontaktpersonu sarakstu. Jo viņi viegli iesaista jaunus cilvēkus savā dzīvē. Turklāt zīmes pārstāvji šajā laikā būs maksimāli koncentrēti, tāpēc viņiem ir visas izredzes īstenot ļoti sarežģītu projektu. Auni parādīs savas profesionālās īpašības un var rēķināties ar pārcelšanu jaunā amatā.

Vēzis (22.06 – 22.07)

Oktobra pēdējā nedēļa būs īpaši labvēlīga Vēžiem. Jo zvaigznes pastiprinās viņu intuīciju, uzmanību un mērķtiecību. Visas šīs īpašības palīdzēs zīmes pārstāvjiem veikt sarežģītu, bet ne mazāk interesantu projektu. Protams, Vēži izjutīs bailes un šaubas. Tomēr astrologi iesaka aizmirst par visām negatīvajām domām un izbaudīt procesu. Visiem šiem mazajiem šķēršļiem nav nekāda sakara ar īstu realitāti. Lieta ir tāda, ka mēneša pēdējā nedēļa viņiem palīdzēs gūt panākumus. Taču viņiem ir jātic sev un saviem spēkiem. Vēžiem jāieklausās savā intuīcijā un jāuzticas saviem padomiem. Laiks atmest visas bailes un sākt kaut ko jaunu pilnīgi nezināmā jomā.

Jaunava (22.08 – 23.09)

Mēneša pēdējā nedēļa sagatavo Jaunavai pasakainu periodu. Protams, viņi ir pieraduši pie stabilitātes un viņiem patīk atrasties pazīstamā vidē. Taču horoskops steidzas brīdināt, ka Visums vēlas tos ievietot vieglā haosā un neskaidrībā. Kāpēc tas būtu vajadzīgs? Lai šīs zīmes pārstāvji virzītos pareizajā virzienā. Ja Jaunavas ņems no Visuma mājienu, tad oktobra pēdējā nedēļa viņiem būs īstie svētki. Viņi ir piepildīti ar enerģiju, un viņiem būs vēlme virzīties uz priekšu. Jaunavām oktobra beigās galvenais ir uzticēties pasaulei un sākt eksperimentēt. Tā kā ikdienas rutīna nemainās līdz ar to, neļauj redzēt jaunas iespējas.

Avots:

help-mts

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru