Visprecīzākais horoskops visām zodiaka zīmēm no 2020. gada 19. līdz 25. Oktobrim

Nedēļa solās būt ļoti aizņemta, gaidāmi tikai trīs svarīgi aspekti. Nedēļas sākumā, proti, 19. un 20. oktobrī, mums būs jāsaskaras ar šaubu aspektiem, īpaši ar finanšu jautājumiem, kā arī ar iespējamām šaubām personiskajās attiecībās.

Visticamāk, jūs vēlaties izvairīties no specifikas. Šajā aspektā ir viegli iemīlēties, palikt stāvoklī, taču ir viens “Bet”, šis aspekts nenozīmē atbildību un pozitīvu notikumu attīstību. Arī šis aspekts var ietekmēt jūsu gaumi, nav ieteicams apmeklēt skaistumkopšanas salonus, nākotnē jūs varat nožēlot savu izvēli.

Lasi arī: Tests: izvēlieties vienu krāsu un uzziniet savu raksturu

Periods no 21. līdz 23. oktobrim būs vispozitīvākais periods šonedēļ un pat visu oktobri, tieši tāpēc jums vajadzētu pievērst uzmanību, ja esat uzsācis kādu lielu notikumu (darījumu, pirkšanu, pārdošanu, ieguldīšanu, svinības) – dodieties uz to!

Jūsu bizness būs ļoti veiksmīgs. No 23. līdz 25. oktobra vidum, periodu Mēness iezīmēs Ūdensvīros, kas nozīmē, ka mūs valdīs pārmaiņas, daži steidzami svarīgi notikumi utt. Jūsu plāni var mainīties ārkārtīgi ātri! Labāk neveikt svarīgas tikšanās šajā periodā.

Apskatieties svarīgus notikumus katrai zodiaka zīmei atsevišķi:

Auns – 21. marts – 20. aprīlis

Auniem ieteicams ieklausīties viņu intuīcijā. Būs daudz saspringtu brīžu, viss ir pārāk pretrunīgi un divdomīgi. Apkopojiet savas domas un izlemiet par nākotnes plāniem.

Vērsis – 21. aprīlis – 21. Maijs

Vēršiem nedēļa būs labvēlīga, tā dos daudz iespēju gūt panākumus. Vissvarīgākais ir tas, ka Vērsim būs ne tikai iespējas, bet arī liela vēlme rīkoties. Sēdēt uz vietas nav jūsu moto! Rīkojieties pat tad, ja neizdodas, vienmēr saglabājiet pozitīvu attieksmi.

Dvīņi – 22. maijā – 21. jūnijā

Dvīņiem nedēļa kopumā būs laba, sīkas grūtības un domstarpības neietekmēs jums. Šajā laikā būs daudz iespēju, panākt labus rezultātus, pat tos, kurus jūs vairākkārt esat atlicis. Droši paļaujieties uz intuīciju.

Vēži – 22. jūnijs – 22. jūlijs

Vēžus gaida grūta nedēļa, taču ir cerība uz labāku iznākumu. Šajā periodā tiks plānots vairāk lietu, nekā esat pieradis. Lai tiktu galā ar visiem jautājumiem, zvaigznes iesaka meklēt palīdzību no veciem un jauniem draugiem. Neatkāpieties pēc neveiksmes un nemainiet plānus – jums viss  izdosies!

Lauvas – 23. jūlijs – 23. augusts

Lauvām nedēļa būs vienkārši brīnišķīga un ļoti interesanta. Perioda sākumā jums vajadzētu uzņemties kaut ko jaunu. Jaunas iepazīšanās, tās dos starta sākumu labām pārmaiņām.

Jaunava – 24. augusts – 23. septembris

Jaunavām vide ir svarīga! Kāda cilvēka noderīgs padoms vai pieredze var būt noderīga un atrisināt dažus jūsu jautājumus. Iespējams, ka jūsu vecās vai jaunās paziņas palīdzēs jums koncentrēties uz kaut ko tādu, kas dos jums iespēju sasniegt labāko rezultātu.

Svari – 24. septembris – 23. oktobris

Grūta nedēļa Svariem. Galvenokārt tiem, kas veic pārrunas. Tie jums būs auglīgi, bet tas tikai īslaicīgi. Drīz jums būs jāpārskata līgumu nosacījumi un tie jāpielāgo.

Skorpions – 24. oktobris – 22. novembris

Skorpioniem nevajadzētu ķerties pie svarīgām lietām, un laiks vēl nav pienācis. Kopumā nedēļa ir diezgan labvēlīga, daudzos gadījumos ir iespēja gūt panākumus, īpaši grūtos. Jūsu priekšā pavērsies jaunas iespējas, un tas viss pateicoties veiksmīgām sakritībām.

Strēlnieks – 23. novembrī – 21. decembrī

Strēlniekiem ir vērts pievērst uzmanību savām attiecībām ar apkārtējiem. Nedēļa būs diezgan pretrunīga. Jums vienkārši būs jākoncentrējas, lai panāktu panākumus, bet bieži vien ir grūti apkopot savas domas.

Lasi arī: Beigas neveiksmēm: Pāvels Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm paveiksies 2020. gada novembrī

Mežāzis – 22. decembris – 20. Janvāris

Mežāži paši sev sarežģi dzīvi. Nedēļa no 19. līdz 25. oktobrim būs diezgan saspringta. Bieži vien Mežāzis vai nu vēlas, vai arī nespēj saskatīt acīmredzamo. Svarīgi saglabāt paškontroli un rīkoties ļoti uzmanīgi.

Ūdensvīrs – 21. janvāris – 18. februāris

Ūdensvīriem būs daudz jaunu iespēju, bet galvenais nepalaist tās garām. Jūs varēsiet sasniegt izcilus rezultātus daudzās savās lietās. Nav izslēgts, ka sāksies kāda jauna sadarbība  vai kaut kādas attiecības, kurām būs ļoti svarīga loma jūsu dzīvē.

Zivis – 19. februāris – 20. marts

Lasi arī: Kāds ir piemērotākais talismans katrai zodiaka zīmei

Zivīm ieteicams pievērst uzmanību labiem mirkļiem un iespējām – to būs daudz. Var parādīties nestandarta sadarbības piedāvājumi. Jums izdosies saskaņot attiecības ar tiem, ar kuriem jūs bijāt domstarpībās vai soļa attālumā no kāda nopietna strīda.

Avots:

zen.yandex

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru