“Man ir trīs dēli un sešas meitas”: kā izskatās mamma, kura 13 gadu garumā dzemdēja bērnus

35 gadus vecā Satū Nordlinga Gonsalesa ir somiete, kas pašlaik dzīvo Zviedrijā. Viņa ir mamma deviņiem bērniem un uztur populāru blogu, kas domāts māmiņām. Viņas vīrs Andreas ir urugvajietis. Kopā viņi audzina trīs dēlus un sešas meitas vecumā no četriem mēnešiem līdz 12 gadiem.

“Ja atskatās uz aizgājušajiem 13 gadiem, tad lielu daļu laika es biju stāvoklī. Es mīlu savu ģimeni ar visu savu sirdi. Mani bērni man nozīmē visu. Vēl būdama maza meitene, es iztēlojos, ka man būs liela ģimene”, – saka daudzbērnu māte.

Pārsteidzoši, bet vēl ilgi pirms pirmās grūtniecības Satū uzzināja, ka viņai ir problēmas ar sieviešu veselību un viņai būs problēmas kļūt par māti.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras 2020. gada oktobra beigās saņems lielu daudzumu izdevīgu piedāvājumu un unikālu iespēju

“Daudzi cilvēki nenojauš, ka sākotnēji man bija problēmas ar grūtniecību. Es piedzīvoju spontāno abortu, bija daudz sarežģījumu… Kādā klīnikā, kas nodarbojas ar neauglības ārstēšanu, man pat pateica, ka es nekad nekļūšu par mammu. Grūtniecības plānošanas posmā nenovērtējams bija vīra atbalsts. Pašlaik Andreas ļoti palīdz ar bērniem”, – stāsta Satū.

 

Šķir otru lapu, lai apskatītos mammas FOTO un uzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru