Tests: izvēlieties vienu krāsu un uzziniet savu raksturu

Kādai krāsai jūs dodat priekšroku interjerā, drēbēs, telpā, par jums pastāstīs vairāk nekā jūs domājat. Izvēlieties kādu no piedāvātajām krāsām un uzziniet savu raksturu.

Jūs izvēlējāties dzeltenu. Ekscentrisks.

Jūs esat pārliecināts cilvēks. Jums ir raksturīgi izrādīt sevi, pārsteigt. Tāpat jūs esat jautrs, vadošs, jūtat savu cieņu, bet jums nepieciešama citu atzinība, savas priekšrocības demonstrēšana.

Jūs izvēlējāties sarkanu. Patstāvīgs.

Jūs esat aktīvs, impulsīvs. Vēlme uzvarēt, koncentrēties uz sevi, uz personiskiem mērķiem, iespējams, pat agresīvi, viennozīmīgi  līderis un drosmīgs.

Jūs izvēlējāties baltu. Emocionāls.

Jūs esat augstsirdīgs un jūtīgs. Varbūt nepārliecināti, tiecaties pēc drošības. Jūsu vērtības ir ģimene, mīlestība, draudzība un kārtība. Bet jūs esat dabisks, tiešs un žēlsirdīgs.

Jūs izvēlējāties melnu. Atbildīgs.

Jūs esat emocionāli stabils cilvēks, loģisks, jums ir autoritāte, tieksme pēc karjerisma, sasniegumiem. Cilvēki tevī redz uzticamību.

Jūs izvēlējāties violetu. Talantīgs.

Jūs esat mērķtiecīgs, garīgs, ziņkārīgs cilvēks. Jūs esat atvērts jaunām lietām un jūs interesē stratēģijas, ideoloģijas, iemesli – viss, kas paplašina jūsu pasaules uzskatu. Tomēr ir mazliet iedomība un vientulība.

Jūs izvēlējāties rozā. Draudzīgs.

Jūs esat labs partneris. Diplomātiska, harmoniska, līdzsvarota personība. Ir nepārprotama vajadzība pēc mīlestības un estētikas, uzticības, bet raksturā ir īpašumtiesības un vēlme pēc bagātības.

Avots:

vibirai

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru