Vecāki iesūdzēja tiesā dēlu-bezdarbnieku, kurš negribēja pamest viņu māju

Kad “putniņš nelido prom no ligzdas”…

Bērni taisnīgi sagaida, ka viņu vecāki par viņiem rūpēsies, raksta Lifedaily. Viņi tos ir radījuši, un, tā kā bērni līdz pilngadībai nevar sevi apgādāt ar ēdienu un pajumti, ir pilnīgi saprotams, ka vinu vecākiem bērni ir pilnībā jāuztur.

Bet šis atbalsts nedrīkst ilgt visu mūžu. Pabeidzot mācības, jaunais cilvēks jau var sākt strādāt un dzīvot patstāvīgi. Bet šim “putniņam nemaz negribējās atstāt ligzdu”, tāpēc viņa vecākiem nācās pieņemt atbilstošus mērus.

Tipiska ģimene.

Marks un Kristina bija pāris, kas dzīvo vidējās klases ciematiņā Kamilla, netālu no Sirakrusas, Ņujorkā. Viņiem bija dēls vārdā Maikls, kurš piedzima 1987. gadā, un, kad izauga, viņš, protams, aizgāja no mājām, lai dzīvotu patstāvīgi.

Atgriešanās mājās.

Bet, tāpat kā daudzi viņa vecuma cilvēki, Maikls netika galā ar uzdevumu dzīvot patstāvīgi, un 2010. gadā atgriezās dzīvot pie vecākiem. Marks un Kristina mīlēja savu dēlu, un, protams, vēlējās, lai viņam dzīvē viss izdotos, tāpēc arī piekrita šim solim.

Ekonomiski iemesli.

Ir daudzi iemesli, kāpēc Maikla stāsts mūsdienās ir tik izplatīts. Lai arī bezdarba līmenis patlaban ir zems, reālā alga – naudas summa, kādu cilvēki nopelna, salīdzinājumā ar inflāciju, kopš 70. gadiem nav pieaugusi. Tajā pašā laikā cenas par visu, jo īpaši īri un mājokli, ir krasi pieaugušas.

Tomēr lielākā daļa “tūkstošgadnieki” ir pietiekoši motivēti, lai iegūtu neatkarību, un atrastu veidu, kā patstāvīgi tikt galā ar grūtībām. Bet ne Maikls. Viņš 20 gadus ir nodzīvojis zem viena jumta ar saviem vecākiem, novedot viņus līdz spēku izsīkumam.

Pēdējais arguments.

31 gada vecumā Maikls joprojām bija bez darba, un mājas, personīgo un apkalpošanas tēriņu segšanā neiedeva ne centa, un 8 gadus pēc viņa atgriešanās ģimenes mājās, viņa vecāki nolēma, ka nu jau pietiek. Pēc neskaitāmām diskusijām, ar lūgumiem iekārtoties darbā un izvākties no mājas, vecāki nolēma savas prasības padarīt skaidrākas un oficiālākas.

Paziņojums.

2018. gada sākumā Maikls saņēma vēstuli ar šādiem vārdiem: “Maikl, pēc vētrainām diskusijām mēs ar tavu māti nolēmām, ka tev ir nekavējoties jāpamet šī māja. Tev ir 14 dienas, lai izvāktos un vairāk neatgrieztos. Mēs pieņemsim visus nepieciešamos mērus, lai nodrošinātu šī lēmuma izpildi”. Zemāk paziņojumā bija paraksts: “Marks un Kristina Rotonodo”.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru