Vasilisas Volodinas prognoze 2023. gadam: Lauvai būs reibinoša romantika, un Vēžus var apsveikt, prognoze visām zīmēm

DVĪŅI

Labas ziņas: 2023. gadā jums noteikti vajadzētu justies labāk. Šķiet, ka daudzi dzīves pārsteigumi ir beigušies. Sajūta, it kā atrastos uz vulkāna, pamazām izklīdīs, parādīsies skaidrība un stabilitāte. Visa gada garumā tev tiks uzticēta godpilna, bet ne pārāk viegla misija – atbildības kaudze.

Dvīņi savā vidē – ģimenē, darbā utt. – it kā viņi kļūst par vecāko, lēmumu pieņemšanas centru. Jūs būsiet spiests mainīt savu mijiedarbību ar pasauli: piemēram, jums var būt nepieciešams pārcelties uz citu valsti vai būt spiestam iegūt jaunu izglītību.

 

VĒZIS

Es vēlos no sirds apsveikt visus, kas dzimuši zem šīs zīmes. Pēdējo 15 gadu laikā esat nogājis garu ceļu partnerattiecību un personīgās dzīves jomā. Tu ļoti centies, izrāvi visas vēnas, darbojies kā stabilitātes garants un miera balodis. Šī saspringtā nodarbība ir beigusies: viss, kas tika saspiests un važās, ir pagājis. Ir vairāk brīvības.

Visa gada darba kārtībā – profesionālās īstenošanas tēma, misija, mērķis. Vasarā tērēsi naudu, iespējams, saņemta uz kāda cita rēķina. Atcerieties, ka šīs finanses uzliek personai pienākumu un, saņemot dāvanu, jums būs jāpiepūlas.

LAUVA

Svarīgs, interesants un izšķirošs gads sola lielas pārmaiņas. 2023. gada pirmajā pusē būs pastiprinātas pārdomas par darbu, un jaunas iespējas parādīsies pavasarī. Pirms marta analizējiet, kādas prasmes jums jānostiprina un jāattīsta – nākamajos mēnešos jums būs daudz jāmācās. Oktobrī varēsi sevi parādīt pēc iespējas spilgtāk, taču neaizmirsti savaldīt emocijas.

Personīgajā dzīvē nāk pārmaiņas. Vientuļām Lauvām pavasaris un vasaras sākums var radīt galvu reibinošu romantiku. Tiem, kuriem bija grūtas attiecības, pavasaris var nest plaisu, turklāt diezgan sāpīgu.

 

JAUNAVA

Kopš pavasara jūsu attiecības var tikt pārbaudītas pēc spēka un brieduma: laulība ir ne tikai romantika, bet arī nepieciešamība atbalstīt partneri. Īpašas iespējas ir saistītas ar izglītību un ārvalstīm, īpaši izstrādātājiem: “ārvalstis mums palīdzēs” ir jūsu gada moto.

Lasi vēl: 22.12.2022: ko katrai zīmei nesīs spoguļdatums

Vēl viena svarīga tēma: jums ir jāiekārto sava dzīve rutīnas un ikdienas mirkļos. Sāciet ēst pareizi, taupiet spēkus, deleģējiet pilnvaras – nepārslogojieties, tad nesabojāsiet savu veselību, un varēsiet mērķēt uz lielām lietām.

 

SVARI

Martā jums ir jāsakārto darba pienākumi: vadība sāk jūs nopietni kontrolēt. Gaidiet daudz darba – vairāk nekā spēku tam. Lai neizdegtu, seriālam nāksies atbrīvoties no nepilna laika darbiem vai ik vakara pulcēšanās. Kāpēc tu gribi sevi tā nogalināt, tu jautā? Taču šogad būs grūti atrast jaunus darba variantus, un sortimentā nemaz nav viegli.

Gada laikā kāds vienmēr nesīs vairāk nekā jūs, un jums ir jāstrādā pie miera un atbildības. Otra svarīga tēma ir veselība; trešā ir attiecības ar bērniem vai bērniem. Bērns var būt nepaklausīgs, un grūtniecībai gads izskatās grūts.

 

SKORPIONS

Laimīgu un īpašu gadu. Gada pirmajā pusē dzīve var daudz mainīties dzīves un attiecību jautājumos.

ar vecākiem. Tas var būt viesošanās dzimtajā ciematā, kas mainīs pasaules uzskatu, ģimenes terapijas sākums utt. Kopš pavasara ir iespēja atrast pazudušos radiniekus, iegādāties savu mājokli. Vientuļiem Skorpioniem var būt liktenīgas tikšanās, savukārt precētiem Skorpioniem patiks attiecības. Maijā pilnībā mainīsi savus dzīves plānus.

STRĒLNIEKS

Gads iesākas ar slāpēm pēc izklaides, pašizpausmes un radīšanas: steidzami nepieciešams izeja, kas sagādās prieku, vai tas būtu darbs vai hobijs. Pašā pavasara sākumā pieaugs atbildība pret mīļajiem: tas var būt remonts vai nekustamā īpašuma iegāde, nepieciešamība rūpēties par vecāku veselību u.c.. Palielināsies nepieciešamība pēc vientulības un miera.

Līdz vasarai darbā jūs kļūsit par īstu autoritāti: palielināsies jūsu pilnvaras, palielināsies jūsu padotie. Sociālajā lokā nāk straujš pavērsiens, pat nejauši ceļabiedri var mainīt tavu dzīvi.

 

MEŽĀZIS

Pazudīs spriedze un vajadzība kontrolēt visu apkārtējo, pārtrūks smagas važas – sajutīsi dzīves baudu. Mājas darbi sagādās prieku, ir iespēja uzlabot dzīves apstākļus, iegādāties nekustamo īpašumu. Gads nesīs laimi no saziņas ar bērniem: tā var būt ilgi gaidītā grūtniecība, jūsu bērna veiksme.

Ar veciem draugiem komunikācija kļūs uzticīgāka. Noteikti jāmācās 2023.-2024.gadā – lai iegūtu zināšanas, kas var palielināt ienākumus. Pavasarī sapratīsi, ka finanses ir ļoti svarīgas.

ŪDENSVĪRS

Šis gads aicina uz darbiem un atver jaunu nodaļu tavā dzīvē, kas ilgs divus gadu desmitus. Iekšā pamostas milzīga enerģija, tu esi iniciators, novators, radītājs. Uzņēmējiem būs vēlme un iespējas jaunam biznesam; politiķi un aktieri iegūs lielu ietekmi. Kādam svarīga tēma būs paša transformācija: izskata uzlabošana, diēta, dzīvesveida maiņa. Izvēlies savu šī gada galveno mērķi un centies sevi pakārtot vienai idejai. Ūdensvīrs ir galvenā zīme, kurai 2023. gadā tiks pievērsta uzmanība.

 

ZIVIS

Gads būs savādāks. Globālais vektors jau no paša gada sākuma ir tieksme uz vientulību. Kāds vēlas paslēpties no pasaules – doties uz ciemu, strādāt no mājām, doties uz klosteri. Nākamo divu gadu galvenais noskaņojums var būt pesimistisks un skumjš, ja pats sevi neuzmundrināsi. Blūzu ir iespējams uzveikt, ja veltīsi laiku sev.

Lasi vēl: Šīs trīs debesu zīmes ir paredzētas mīlestībai 2023. gadā

Pazemība var būt jūsu glābiņš. Būs arī pamats priekam – piemēram, finanšu ieņēmumi gada sākumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru