Šīs trīs debesu zīmes ir paredzētas mīlestībai 2023. gadā

Daudzi eksperti apgalvo, ka 2023. gads, Melnā ūdens truša gads, lielākajai daļai būs grūts . Taču, neskatoties uz šiem pieņēmumiem, veiksme mīlestībā un attiecībās uzsmaidīs trim  zīmēm.

Un pirmie šajā sarakstā ir dedzīgi un kaislīgi Skorpioni. Šīs  zīmes pārstāvjus gaida mīlestības piepildīts gads. Vientuļie skorpioni beidzot pārstās steigties, meklējot tieši šo cilvēku. Viņiem būs iespēja izveidot patiesi spēcīgas un ilgstošas ​​attiecības, un daži pat varēs izveidot ilgi gaidīto ģimeni. Īpaši labvēlīgs periods laulības savienības izveidošanai ir nākamā gada pirmie četri mēneši.

Skorpioni, kuru attiecībās bija jūtams vēsums, spēs nodibināt attiecības ar partneri, kas novedīs pie mīlestības un saprašanās pieauguma pārī.

Nākamajā gadā romantiskās Lauvas būs patiesi pievilcīgas pretējā dzimuma acīs. Gads sola daudzas romantiskas, galvu reibinošas tikšanās un īslaicīgas intrigas. Bet pastāv risks neredzēt savu liktenīgo cilvēku starp tik daudzām paziņām un simpātijām.

Centies vairāk laika pavadīt ārpus ierastās vides, komandējumi un ceļojumi nāks tikai par labu. Nebaidieties no tik drosmīgām darbībām kā dzīvesvietas maiņa. Šādos apstākļos ir lieliska iespēja satikt savu ilgi gaidīto dvēseles radinieku.

Auns pašā gada sākumā izjutīs īpašu interesi no pretējā dzimuma puses. Turklāt šīs  zīmes pārstāvji pavisam nejauši var satikt dvēseles palīgu.

Lasi vēl: 22.12.2022: ko katrai zīmei nesīs spoguļdatums

Attiecības var attīstīties strauji un strauji, ka paši auni, nemanot, nonāks dzimtsarakstu nodaļā. Esiet uzmanīgi un izvēlīgi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru