Vasilisas Volodinas prognoze 2023. gadam: Lauvai būs reibinoša romantika, un Vēžus var apsveikt, prognoze visām zīmēm

Tātad Vasilisa Volodina pastāstīja, kādas izmaiņas ietekmēs visu zīmju pārstāvjus.

 

AUNS

Globālie notikumi nopietni mainīs jūsu politiskos uzskatus. Jūs izlemsiet par savu skaidru un bezkompromisa pozīciju, iespējams, pateicoties jauniem draugiem un domubiedriem. Kopš 2023. gada jums ir ļoti svarīga mūsu klātbūtne — jūsu komanda, sesijas, pat ballītes. Vēl viens svarīgs aspekts: vecās bailes un ierobežojumi (“Es to nevaru / es esmu pārāk vecs / pārāk grūts”) sāk izspiesties.

Pārliecība par sevi, īpaši gada sākumā, izvirzās priekšplānā. Gribējās sākt blogot – uz priekšu! Parādiet vadībai, ka esat pelnījuši augstāku amatu – lūdzu.

 

VĒRSIS

Pārmaiņas, kuras uzsākāt pirms dažiem gadiem, dos rezultātus vairākās dzīves jomās vienlaikus. Ir pienācis laiks ne tikai izteikt vēlmes, bet arī apņēmīgi doties to virzienā. Padomājiet par to, ko jūs patiešām vēlaties.

Lasi arī: Vasilisas Volodinas prognoze 2023. gadam: Lauvai būs reibinoša romantika, un Vēžus var apsveikt, prognoze visām zīmēm

Dzīve dos iespēju realizēt ieceres, taču nepieciešama nosvērtība, gatavība pārmaiņām, pacietība un atjautība. Liels periods jūsu dzīvē tagad ir atkarīgs no jūsu centības. Nevairieties no mēroga.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru