Vasilisas Volodinas prognoze 2022. gada maijam: prognoze visām zvaigžņu zīmēm

Prognoze mēnesim dos iespēju kļūt veiksmīgākam un pareizi noslēgt vasaru. Tas būs ļoti dinamisks un enerģētiski interesants periods.

Spēcīgi rituāli palīdzēs piepildīt jūsu vēlmes grūtos laikos. Ja jums nav pietiekami daudz laika vai pašapziņas, tad šādi rituāli kļūs par spilgtu gaismu tuneļa galā. Izmantojiet katru iespēju, lai iegūtu to, par ko sapņojat.

Auns

No 1. līdz 6. maijam Auna Venēras galvenais antagonists būs ļoti vājš, pateicoties atrašanās Jaunavai. Šajās dienās var samazināties strīdu un nesaskaņu skaits starp Auniem un apkārtējiem cilvēkiem. No 8. līdz 10. maijam Venēru stiprinās spēcīgi aspekti. Mūsdienās iespējami naudas zaudējumi, pārpratumi un konflikti no zila gaisa. Atlikušajā mēneša daļā Veneras uzturēšanās Svaros vairos tās enerģiju,  eksperti neiesaka Aunam riskēt mīlestības un finanšu jomā.

Mēneša pirmās divas dienas būs labvēlīgas tiem Auniem, kuri nodarbojas ar mākslas jomu. Iemesls tam būs spēcīga saule labvēlīgos aspektos. No 7. līdz 11. maijam situācija būs vēl patīkamāka: Saule nepārtraukti ieies aspektos ar planētām. Tas var pozitīvi ietekmēt Auna karjeru, mīlestību un attiecības. No 25. līdz 28. spēcīgā Saule palīdzēs Aunam mainīt situāciju un atteikties no lietām, kas traucē būt laimīgam.

Vērsis

Vienīgais patiesi bīstamais periods Vērsim ir no 26. līdz 28. maijam. Marss, Urāns un Plutons, galvenie Vērša antagonisti, nonāks spēcīgi pastiprinošos aspektos. Tas būs briesmu un ilūziju laiks. Motivācija var pilnībā pamest šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjus. Uz šīm trim dienām labāk neplānot nekādas svarīgas tikšanās, romantiskus randiņus, ceļojumus. Plānus var izjaukt mazākās lietas.

Vērsim augustā var palīdzēt tikai spēcīgs Mēness. Labvēlīgās dienas būs 1., 4. un 5., 8. un 9., 31. maijs. Šajā laikā būs iespēja atrisināt problēmas un mainīt situāciju uz labo pusi. No 26. līdz 28. maijam, kā minēts iepriekš, antagonistu planētas būs spēcīgas. Spēcīgs Mēness Zivju zīmē situāciju nedaudz labos, taču šīs dienas vienalga vairāk būs negatīvas nekā pozitīvas. Vērsis var kļūt greizsirdīgs un savtīgs. Efektīvas sazvērestības palīdzēs atbrīvoties no greizsirdības.

Dvīņi

No 7. līdz 11. datumam Dvīņu palīgs Merkurs būs ārkārtīgi aktīvs, tāpat kā vairums citu planētu. Šajā laikā būs iespēja gūt panākumus jebkurā dzīves jomā, uzveikt negatīvās vīrusu programmas, atbrīvoties no nenoteiktības un skumjām. Fortūna uzsmaidīs Dvīņiem. 18. maijā Merkurs būs ļoti svarīgā un varenā aspektā ar Veneru, tāpēc eksperte iesaka Dvīņiem apturēt mīlas attiecības un dvēseles radinieka meklējumus, koncentrējoties tikai uz dzīves finansiālo pusi. Līdzīga situācija būs no 27. līdz 29. maijam, kad draudzīgā planēta atkal iemirdzēsies ar visām krāsām. Šajās trīs dienās noderēs dārgi ieguvumi.

8., 9. un 10. datumā antagonists Neptūns spēcīgi ietekmēs Dvīņu enerģiju un veiksmi. Iepriekš tika teikts, ka šīs ir labas dienas, bet Neptūna ietekme var bloķēt labvēlīgo Merkura enerģiju. Lai izvairītos no kaitinošām kļūdām un problēmām, astrologi iesaka ķerties pie trikiem un nebūvēt ilūzijas uz apkārtējo cilvēku rēķina. Objektivitāte un apdomība palīdzēs Dvīņiem pasargāt sevi no nepatikšanām.

Vēzis

8. maijs būs mīlestības un naudas problēmu diena, jo Marss būs stiprā aspektā ar Venēru. Šajā dienā negatīvā enerģija nāks burtiski no visa, tāpēc astrologi iesaka izmantot 3 uzticamus veidus, kā pasargāt sevi no negatīvisma. 10. augustā antagonists Saturns būs dubultā aspektā ar Venēru un Sauli. Šī diena var izrādīties krīze, gausa un vilšanās pilna. No 26. līdz 29. maijam negatīvi noskaņotais Saturns var arī izjaukt visus Vēžu plānus. Šīs būs augusta četras bīstamākās dienas. Šajos datumos labāk neplānot nekādus ceļojumus, pirkumus un biznesa tikšanās.

No 3. līdz 7. maijam draudzīgais Mēness būs ļoti varens, tāpēc šīs dienas var uzskatīt par vislabvēlīgākajām mēneša pirmajā pusē. Šajās dienās Vēžiem var rasties spēcīga vēlme kaut ko darīt, var mosties entuziasms, radošs drošinātājs. Tikpat enerģētiski jaudīga būs arī pēdējā vasaras diena. Mēness atradīsies Vērša zīmē, kā arī kvadrātā ar Marsu. Šo dienu var veltīt jebkuru svarīgu lietu un uzdevumu veikšanai.

Lauva

Draudzīgā Saule būs spēcīga laika posmā no 1. līdz 2., no 7. līdz 11. un no 25. līdz 28. maijam. Šajās dienās Lauvas gaida vislielāko veiksmi. Šo laiku varat droši veltīt atpūtai vai, gluži otrādi, smagam darbam. Šajās dienās vēlams rīkoties pēc iedvesmas, neko neplānot iepriekš. Turklāt jāpiešķir vēl 6 pozitīvas dienas. Mēness, Lauvas antagonists, būs vājš Mežāzī no 21. līdz 23. maijam un Skorpionā no 16. līdz 18. maijam. Šīs dienas pilnībā jāvelta darbam un mīlestībai, jo nebūs pēkšņu garastāvokļa maiņu un šaubu.

4., 5. un 31. maijs ir ļoti spēcīga Mēness dienas Vērša zīmē. Šīs trīs dienas Lauvām būs ļoti bīstamas. Uguns zīmes pārstāvji var kļūt kaprīzi un pat neaizsargāti. Šajās trīs dienās var atklāties jaunas bailes, atgriezties vecā pieredze, aktīvāki var kļūt ļaundari un ienaidnieki. Lai atjaunotu spēkus un enerģiju pēc nepatīkamas komunikācijas, fiziskiem vingrinājumiem un darīšanas, kas patīk, Lauvām palīdzēs relaksācija.

Jaunava

No 5. līdz 11., 18., 27., 28. un 29. maijam Jaunavām veiksies gandrīz visos jautājumos un uzņēmumos. Pozitīvi draudzīgais Merkurs šajās dienās būs ļoti spēcīgs, pateicoties aspektiem ar citām planētām. No 19. maija tas beigs būt retrogrāds, tāpēc atlikušās augusta dienas var droši pavadīt mācībām, jaunu prasmju apgūšanai, ceļošanai un vides maiņai. 18. datums ir mīlestības diena. Šobrīd zīlēšana par mīlestības saderību pēc vārda var būt efektīva.

7. maijs naidīgā Venera kļūs spēcīgāka, pārejot uz Svaru zīmi. Tas slikti ietekmēs izstrādātāju noskaņojumu: tas bieži var mainīties bez iemesla. Sakarā ar Veneras nostiprināšanos, astrologi iesaka no 7. līdz 31. maijam izvairīties no nesaskaņām ar mīļajiem. 19. maijs būs ļoti bīstama diena, jo negatīvais Jupiters un Neptūns būs viens ar otru trīsvienībā. Šis aspekts var radīt nopietnus finansiālus zaudējumus. Šajā dienā labāk neko nepirkt un nepārdot, neveikt nepārdomātas darbības.

Svari

Saule, Marss un Plutons ir galvenie Svaru nelabvēļi. Saules enerģija būs postoša 1., 2., 7.-12., 21. un 22. maijā un arī 25.-28. Šīs būs ļoti bīstamas dienas, kuras jāvelta tikai svarīgāko pienākumu veikšanai. Eksperte iesaka Saules spēka dienās neriskēt, netērēt daudz naudas un neuzticēties svešiniekiem. Visi trīs antagonisti būs spēcīgi 18. datumā. Saule bikvintilē ar Plutonu un Marss sekstilā ar Mēnesi atņems Svariem radošo enerģiju, vēlmi virzīties uz priekšu.

Venera, patronējot Svarus, 7. maijā nostiprinās savu enerģiju, pārejot viņu zīmē. Tas iezīmēs mīlas attiecībām labvēlīga perioda sākumu. 23. un 31. maijā Venera būs ļoti varena, pateicoties labvēlīgajiem aspektiem ar citām planētām. Šajās dienās ir vērts plānot nākotnes lietas, risināt mājokļa jautājumus un meklēt dvēseles palīgu. Jūs varat piesaistīt naudu un veiksmi ar domu spēku. Vēlams atbrīvoties no negatīvās attieksmes, lai nepiesaistītu liekas problēmas.

Skorpions

4., 5., 8. un 9. maijā Skorpioniem naidīgais Mēness tiks stiprināts, atrodoties Vērsī un Vēzī. Šīs 7 dienas var ļoti negatīvi ietekmēt Skorpionus, liekot tiem meklēt vientulību, mainīt prioritātes, kas tagad nedos uzlabojumus dzīvē. No 25. līdz 28. maijam situācija būs līdzīga, kā arī 31. maijs – šī mēneša bīstamākā diena. Pēdējā vasaras dienā arī Mēness būs stiprinājuma aspektā ar Marsu. Tas var izraisīt plānu izjaukšanu, nopietnas garastāvokļa problēmas.

Mēness vājuma dienas Skorpioniem nāks par labu. Tieši šajā laikā Skorpioni varēs ienest pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. No 10. līdz 11. maijam Mēness atradīsies Lauvas zīmē, no 16 līdz 18 – Skorpionā, bet no 21. līdz 23. – Mežāzī. Šīs dienas izvērtīsies vispozitīvākās: nekas neapturēs Ūdens zīmes pārstāvju potenciālu.

Strēlnieks

No 6. līdz 11. maijam Jupiters un Neptūns pārmaiņus cīnīsies par tiesībām tikt uzskatītiem par labāko Strēlnieka palīgu. Planētas būs spēcīgas, tāpēc veiksme sagaida šīs Uguns zīmes pārstāvjus visās dzīves jomās. Eksperte iesaka Strēlniekam atbrīvoties no nomācošām domām un noskaņoties pozitīvā veidā. Labs garastāvoklis būs veiksmes katalizators.

19. maijā Neptūns un Jupiters būs viens ar otru aspektā, tāpēc šī diena var palīdzēt Strēlniekam paplašināt savu ietekmes zonu, stiprināt intuīciju. Mīlestībai vislabākā diena būs 23., jo Jupiters un Neptūns būs stiprinošā aspektā ar Venēru. Laimes noslēpums būs tiekšanās pēc pilnīgas harmonijas ar mīļoto.

18. un 29. maijā Strēlnieka Merkura antagonistu pastiprinās aspekti ar citām planētām. Šīs divas dienas jāpavada vienatnē, mājās, mājas darbos. Citās dienās Merkurs “noslīks” Jupitera un Neptūna neticamajā spēkā.

Mežāzis

1., 2., 8., 9., 10., 22., 23. un 31. maijā Mežāžu galvenie palīgi Marss un Saturns būs stipros aspektos ar citām planētām. Šajās astoņās dienās var notikt daudzi svarīgi notikumi visās frontēs. Varat mēģināt atrast jaunus hobijus, intereses un vaļaspriekus vai veltīt šīs dienas vienmuļam un smagam darbam. No 26. līdz 29. maijam Saturns būs ļoti spēcīgs. Tādējādi mēneša beigas būs ideālas, lai pārskatītu vērtību sistēmu, izvirzītu jaunus mērķus un padziļinātu sevī.

6. un 7. maijs būs visneveiksmīgākās dienas visa mēneša garumā, jo antagonists Jupiters būs ļoti spēcīgi negatīvos aspektos. Šīs dienas asociēsies ar protestu, rupjībām un nebeidzamām kaitinošām problēmām. 4. un 5. maijā otrs Mežāžu pretinieks Mēness atradīsies Vērša zīmē, kas var izraisīt plānu izjaukšanu mīlas sfērā. Fortūna var atstāt tos Mežāžus, kuri meklē dvēseles radinieku.

Ūdensvīrs

Par neharmoniskākajām augusta dienām Ūdensvīram var uzskatīt periodus no 1. līdz 2., no 7. līdz 12., no 21. līdz 22., no 25. līdz 29. maijam. 12. un 29. datumā negatīvi noskaņotais Plutons būs ļoti spēcīgs, un pārējās uzskaitītajās dienās Saules antagonists pieaugs. Mūsdienās ūdensvīri var kļūt ļoti īsi. Lai veiksme viņus nepamestu un tuvinieki nezaudētu cieņu pret viņiem, jums būs jāsavalda savas emocijas un no jauna jāskatās uz situāciju. Pat ja tas nebūs viegli izdarāms, ir vērts mēģināt mainīt savu attieksmi pret pazīstamām lietām.

No 8. līdz 10. datumam sabiedrotais Neptūns palīdzēs pārvarēt dažas problēmas. Viņam būs grūti konkurēt ar Sauli, bet viltība nāks palīgā ambiciozākajām un radošākajām dabām. No 26. līdz 29. datumam sabiedrotais Saturns atradīsies pastiprinošos aspektos, taču viņš arī nespēs pārspēt Sauli mēģinājumos sagrābt varu. Tiesa, planēta spēs vairot Ūdensvīru pievilcību un palīdzēt viņiem atbrīvoties no negatīvām domām. To var izdarīt arī ar efektīvas meditācijas palīdzību.

Zivis

No 5. līdz 11. maijam Zivīm ir visbīstamākais periods, jo naidīgais Merkurs būs ļoti bīstams un spēcīgs. Katra no šīm 7 dienām var būt neticami grūta. Iespējams, Zivis izplatīs baumas un tenkas. Būs konfliktu, skandālu risks. Braucienus labāk atlikt uz citām dienām. Iepazīšanās var atnest arī Zivīm problēmas un vilšanos. No 27. līdz 29. maijam situācija būs gandrīz tāda pati, pateicoties spēcīgajiem Merkura aspektiem ar citām planētām. Eļļu ugunij pielej fakts, ka 19. maijā Merkurs atbrīvosies no retrogrāda. Tāpēc problēmas mīlas sfērā kļūs iespaidīgākas un sāpīgākas.

Pārējā mēneša daļa būs diezgan pozitīva. Īpaši jāizceļ spēcīgā mēness dienas: 1., 4. un 31. maijs. Fiziskās aktivitātes no 7. datuma līdz pat mēneša beigām būs labs veids, kā atbrīvoties no raizēm un agresijas, jo sabiedrotā Venera kļūs spēcīgāka, pārejot uz Svaru zīmi. 19. maijs ir Jupitera un Neptūna trijnieka diena. Divas radniecīgās planētas palīdzēs Zivīm novērst akūtās problēmas un gūt panākumus darbā, iekarot jaunas virsotnes, pārvarēt netikumus un vājības un noskaņoties pareizajā veidā.

Saskaņu var iedibināt augustā, pārkārtojot mēbeles mājā. Viegla ainavu maiņa nāks par labu visu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. maijs daudziem no mums ir nelabvēlīgs, taču tas nenozīmē, ka no problēmām nevar izvairīties.

Lasi vēl: Eksperte pastāstīja, ko dāvināt katrai zvaigžņu zīmei

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru