Eksperte pastāstīja, ko dāvināt katrai zvaigžņu zīmei

Saņēmuši ielūgumu uz dzimšanas dienu, pirmais, par ko domājam, ko dāvināt?

Katrai zvaigžņu zīmei ir savas izvēles.

Pateicoties viņiem, jūs, visticamāk, varat iepriecināt un uzdāvināt patiešām noderīgu un nepieciešamu dāvanu.

Vairāk par dāvanām katrai zvaigžņu zīmei stāsta profesionāla eksperte Alīna Minajeva.

Auns – ātruma, adrenalīna cienītāji. Ne visi var atļauties uzdāvināt automašīnu vai motociklu, taču brauciens ar džipu vai kvadraciklu ir pilnīgi iespējams. Tāpat šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji ar prieku novērtēs ieročus vai nažus.

Meitenes dod priekšroku spilgtiem tērpiem, rotaslietām. Turklāt jūs varat dot abonementu dejām ar ātru ritmu un ātrumu.

Vērsis ir praktiska zīme un mīl noderīgas dāvanas. Tas var būt kaut kas interjeram: svaigi ziedi podos, dekorācijas, gleznas. Bet tikai nauda skaistā aploksnē, iespējams, roku darbs, būs laipni gaidīts. Tiks novērtētas spa procedūras.

Dvīņi – šeit jūs varat uzdāvināt interesējošo grāmatu. Jūs varat apmācīt svešvalodu. Dāvana var būt saistīta ar smalko motoriku. Kaut ko izgatavot, veidot, zīmēt. Noderīgas lietas ceļam vai automašīnai. Kancelejas preces skaistā dizainā.

Vēzis – viņus ir grūti iepriecināt ar dāvanu, pat pajautājot tieši, skaidru atbildi nesadzirdēsi. Drīzāk dāvanai jābūt viņiem noderīgai. Jūs varat veikt masāžu. Dāvanu karte ir ideāla, viņi var izvēlēties atbilstoši savām vēlmēm. Viņi būs priecīgi par noderīgām lietām mājām un ēdiena gatavošanai.

Lauva – svarīga nav pati dāvana, bet gan tās cena un noformējums. Visam jābūt lieliski. Rotaslietas, neparastas dāvanas. Viņiem patiks ekskluzīvais, kas ir reti redzams.

Jaunava – nepretenciozs dāvanās, galvenā uzmanība. Bet viņi var arī priecāties par noderīgu grāmatu. Dāvanai jābūt izglītojošai vai zinātniskai. Prieks par jaunu mājdzīvnieku. Jaunavai iepriecinās arī noderīgi sīkrīki tīrības uzturēšanai.

Svari – pievērsīs uzmanību dāvanas oriģinalitātei un estētiskajam izskatam. Biļetes uz koncertu, retu izstādi vai gleznu var būt jauka dāvana. Mūzikas, dzejas un radošuma tēmas Svari novērtēs.

Skorpions – dāvanas ar dziļu nozīmi. Novērtējiet grāmatu par psiholoģiju un sevis izzināšanu. Būtu vēlams sertifikāts par masāžas vai spa procedūru. Piemēram, uzdevumi vai izturības spēles.

Strēlnieks – nepretenciozs, bet ļoti mīl pārsteigumus un dāvanas. Novērtē ceļojumu, apgūstot ko jaunu, gardas dāvanas. Arī preces ceļojumiem vai ceļojumiem ērta termosa, funkcionālas rokassomas vai mugursomas veidā.

Mežāzis – dāvanām viņiem jābūt pēc iespējas vienkāršākām un noderīgākām. Viņi nepieņem bezjēdzīgas lietas. Ir svarīgi ņemt vērā Mežāža intereses. Būs apmierināts ar visu. Tas var būt interjerā, tā var būt grāmata, tas var būt pulkstenis. Mežāži bieži ir kolekcionāri.

Ūdensvīrs – viņiem ir piemēroti jauninājumi, kaut kas rets un neparasts. Galda spēles, intelektuālās. Biļetes uz izstādēm par jaunajām tehnoloģijām, programmām. Viņiem patīk viss jaunais un nezināmais.

Zivis – dod priekšroku sirsnīgām dāvanām. Piemēram, fotoalbums, kurā var glabāt neaizmirstamas fotogrāfijas, kastes, figūriņas.

Lasi vēl: Viss būs labi! Piecas zvaigžņu zīmes, kas 2022. gada maijā pārtrauks “melno svītru”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru