Vasilisa Volodina stāsta, ko gaidīt no rudens sezonas sākuma, dažām zvaigžņu zīmēm

Vasilisa Volodina pastāsta par zvaigžņu zīmēm, kurām manāmi paveicies sociālajā, romantiskajā un profesionālajā dzīves jomā. Viņa atzīmēja, ka visnelaimīgākā nedēļa jau ir aiz muguras, grūtības radīsies tikai mēneša beigās, 21., 29., 30. septembrī.

Auns

Auns jutīs tieksmi pēc vadības, un tik spēcīgs, ka citi pat atradīs ko pārsteigt. Tas var arī veicināt karjeras izaugsmi, jo Auns spēs nostiprināties kā izcils speciālists, sava amata meistars. Starp citu, ģimenes attiecībās sava loma būs arī vēlmei stāties pie stūres, pats galvenais – neapvainojiet tuviniekus.

Vēzis

Interesanti, ka Vēzis pēkšņi pamodīsies ar vēlmi valdīt, kontrolēt, nevienam nedaloties atbildībā. Tas var radīt zināmu pārsteigumu mīļoto vidū un sākumā pat pretestību. Tomēr ļaujiet viņiem pierast, sākot ar 10. septembri, cieņa pret jūsu vadītāju aktīvi pieaugs.

Zivis

Zivīm nepieciešama svaiga mīlestība, emocijas, un, ja šodien tās nav, tad situācija būs jālabo. Lieta ir tāda, ka šī zīme ir jāuztic liktenim, kas viņus īstajā laikā novedīs īstajā vietā. Un, ja esat iemīlējies, tad vienkārši pavadiet vairāk laika kopā ar savu dvēseles palīgu, tērzējiet, smejieties un sapņojiet par drosmīgajiem.

Dvīņi

Ļoti aizraujoši mīlas piedzīvojumi gaida Dvīņu zīmes pārstāvjus. Viņi uzskata, ka vientulība ir jāiznīcina, un diezgan drosmīgi dodas meklēt liktenīgās tikšanās. Tā turpināt, kurš meklē, tas vienmēr atradīs! Dvīņi, kuru sirds ir aizņemta, septembrī sagaida jaunu attiecību kārtu, pāreju uz savu jauno līmeni.

Mežāzis

Mežāžiem viss ies uz augšu, un vairākās jomās uzreiz, manā ierastajā darbā un ilgi gaidītajās attiecībās. Šī zīme uzskata, ka profesionālie panākumi ir tepat aiz stūra un turpina būt aktīvi. Kas attiecas uz sirsnīgiem jautājumiem, tad Mežāzim ieteicams izmantot iepriekšējo pieredzi, nemānīties un būt sirsnīgam.

Strēlnieks

Strēlnieks būs motivēts veikt aktīvas profesionālas darbības. Tas veicinās enerģijas, produktivitātes pieaugumu. Klausieties savu sirdi, ļaujiet tai atgādināt par svarīgo, un šis svarīgais pārvērtīsies par šīs zīmes vadošo zvaigzni.

Lasi vēl: “Jauni notikumi ir iekļauti mūsu dzīvē “: Lasi Tamāras Globas prognozi rudens un ziemas periodam

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru