Kāpumi un kritumi: Pāvels Globa pastāsta par to, kas sagaida katru zvaigžņu zīmi septembra beigās

Septembris visām zvaigžņu zīmēm sola daudz laba, un Pāvels Globa precīzāk stāsta, kas viņus sagaida līdz mēneša beigām.

Auns

 

Darbs sola pilnībā absorbēt šo zīmi, tāpēc jūs varat atrast patvērumu ģimenes lokā. Netērējiet enerģiju randiņiem, viņi mazliet gaidīs.

Vērsis

 

Vērsim vajadzīgs laiks atpūtai, vēlams ārpus mājas. Ceļš dos iespaidus un paziņas, jūs varat atrast interesantus cilvēkus. Darbs ir stabils, bez lieliem atklājumiem.

Dvīņi

 

Šai zīmei vajadzētu dot laiku ģimenei un labā veidā. Izbaudiet komunikāciju bez liekas kritikas un iegūstiet uzticību. Ja jūtaties slikti – zvaniet ārstam, nekādas iniciatīvas!

Vēzis

 

Ja jums ir atvēlēti uzdevumi “rītdienai”, un tie jau ir vairāk nekā nedēļu vai pat gadu veci, dariet tos. Atbrīvojiet stresu un nogurumu ar karstām vannām, saunu. Iziešana dabā, vēlams kopā ar ģimeni, iedvesmos un stiprinās jūsu attiecības.

Lauva

 

Lauvai ir lieli panākumi mīlestībā. Ja jūs domājāt pārcelties, pievērsieties šim jautājumam pirms mēneša beigām. Ar darbu viss norit gludi, iespējams pat parakstīt iespaidīgu līgumu.

Jaunava

 

Šīs zīmes profesionālā sfēra var gan iepriecināt, gan sarūgtināt. No vienas puses, nāk labas ziņas, līdz pat pieaugumam. No otras puses, jūs riskējat pārspīlēt un no tā saslimt.

Svari

 

Svariem vajadzētu atpūsties visās frontēs – neizraisīt partneri strīdos, neuzsākt jaunus profesionālus projektus. Tā kā jums ir nepieciešama enerģija kādam nopietnam mērķim, jums vienkārši jāsāk virzīties uz to.

Skorpions

 

Septembra otrā puse var ļauni pajokot ar Skorpionu. Tas vairāk attiecas uz personīgo, sabiedrisko dzīvi. Jums jābūt labā formā, jāgatavojas kaut kam līdzīgam nelūgtiem viesiem, kuri var jūs kritizēt. Kas attiecas uz darbu, ir pienācis laiks uzlabot savu kvalifikāciju.

Strēlnieks

 

Dvēsele prasa izmaiņas, līdz pat kustībai. Tomēr tuvojas labi karjeras laiki. Salīdziniet to, kas ir, un rīkojieties atbilstoši.

Mežāzis

 

Mežāžiem vajadzētu padomāt, vai viņiem patīk pašreizējais profesionālais stāvoklis. Ja rodas šaubas, varat meklēt jaunu darbu, kur jūs tiksiet atzīts un apbalvots par saviem talantiem un profesionalitāti.

Ūdensvīrs

 

Pacietība un darbs visu sasmalcinās, kā saka. Ūdensvīriem var būt dažas problēmas dažādās dzīves jomās, tomēr viss ir tikai šīs zīmes rokās. Ja viņš nevēlas sabojāt attiecības un pamest darbu, viņam būs jāatrod pieeja situācijai.

Zivis

 

Zivis ir kaut kādā apjukumā, kuras laikā tās var savākt drosmi un tikt galā ar kaut ko grūtu, ko tās ir atlikušas gandrīz gadus. Personīgajā jomā var novērot grūtības, bet iemesli ir “ārēji”, attiecībās viss ir kārtībā.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina stāsta, ko gaidīt no rudens sezonas sākuma, dažām zvaigžņu zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru