“Jauni notikumi ir iekļauti mūsu dzīvē “: Lasi Tamāras Globas prognozi rudens un ziemas periodam

“Tuvojas periods, kad mūsu dzīvē ienāk jauni notikumi. Notikumi, kas risināsies septembrī, būs nozīmīgi visā rudens periodā, līdz gada beigām, kā arī ziemas pirmajā pusē, ”atzīmē slavenā Tamāra Globa.

Pēc Tamāras teiktā, septembrī jums jābūt uzmanīgam attiecībā uz savām finansēm, lai izvairītos no zaudējumiem krāpnieku mahināciju dēļ. Uzziniet, kāds septembris būs katrai no zvaigžņu zīmēm no Tamāras Globas prognozes.

AUNS

 

Septembrī lielāko daļu laika pavadīsiet kopā ar ģimeni, personīgajiem un biznesa partneriem. Ar partneriem jūs dalīsities darbā, daudzos gadījumos un pat mācīsities. Jūsu draugiem būs milzīga loma daudzsološos jautājumos – jūs strādāsiet kopā ar viņiem, kā arī ar spēcīgiem profesionāļiem un cilvēkiem, kas jūs interesē. Lai gan konflikti ir iespējami, septembrī, oktobrī un novembra sākumā darbs būs saistīts ar komandu. Strādājot kopā, mācoties un veicot darījumus ar kolēģiem un ģimenes locekļiem, septembrī jūs gūsiet ienākumu iespējas, izredzes un nostiprināsities.

VĒRSIS

 

Septembrī jums būs aktīvas brīvdienas, uzmanība jums no mīļajiem, atbalsts un palīdzība no tiem, kas jums ir dārgi. Šis ir aktīva darba laiks, tomēr no septembra otrās puses vairāk laika un uzmanības veltīsi apkārtējiem cilvēkiem. Septembra vidū un beigās rūpējieties par savu veselību un izskatu. Mēneša sākumā un vidū iespējamas vilšanās. Mēģiniet apiet šo pieredzi, un viss notiks labi.

DVĪŅI

 

Septembris Dvīņiem ir dvīņu mēnesis. Mēneša sākumā var notikt notikumi, kuru sekas nebūs vislabvēlīgākās. Jūs rūpēsities par savām personīgajām lietām un savu veselību. Esiet piesardzīgs pret jauniem cilvēkiem, kuri cenšas ienākt jūsu dzīvē, lai izvairītos no maldiem, zaudējumiem un vilšanās. Tajā pašā laikā jums tuvojas ļoti interesants laiks – septembrī, oktobrī un novembra sākumā atvērsies periods, kad kopā ar bērniem un mīļajiem nodarbosieties ar radošumu. Šis ir atklājumu, jaunu iespēju, zināšanu periods. Kopā ar cilvēkiem, kas jūs mīl, jūs varat doties ceļojumā. Radīsies interese par kādu jaunu – tavā dzīvē var ienākt ne tikai mīlestība, bet arī pavedināšana, no kuras tev vajadzētu atturēties mēneša sākumā. Mēneša otrā puse nesīs gan pienākumus personīgajā dzīvē, gan prieku, atpūtu, aktīvu radošo un biznesa dzīvi.

VĒZIS

 

Septembrī jūs gaida pastaigas un braucieni, aktivitātes brīvā dabā un sports. Tomēr mēneša sākumā un vidū uz ceļiem, iespējams, ir maldinājumi un vilšanās. Rūpējieties par tuviem cilvēkiem un radiniekiem. Septembrī tiks atvērts periods, kas saistīts ar izglītību mājās, radinieku un mīļoto lietām, mājokļa jautājumiem, un šis periods ilgs visu rudeni. Jūs strādāsiet no mājām. Septembra otrā puse un periods no mēneša otrās dekādes tiks atzīmēta ar uzmanību pret jums un to cilvēku atbalstu, kuri jūs mīl. Šis ir radošuma un relaksācijas laiks. Daudzas interesantas lietas un tikšanās būs saistītas ar bērniem un mīļajiem.

LAUVA

 

Jūs aktīvi cenšaties nopelnīt nepieciešamos līdzekļus, taču septembra sākumā un vidū nepieciešama piesardzība – jūs varat maldināt. Iespējamas problēmas attiecībās ar draugiem, strīdi, šķiršanās un turpmākie konflikti, kas tiks izvirzīti šajā periodā. Ja jūs novērtējat savus draugus, mēģiniet nesabojāt savas attiecības ar viņiem. Septembrī Lauvas veltīs daudz laika un uzmanības saviem mīļajiem. Septembris ir mācību, jaunu notikumu, kas saistīti ar ģimeni un jūs interesējošiem cilvēkiem, sociālās dzīves, tikšanās, sarunu, komunikācijas un jaunu līgumu laiks, īpaši mēneša otrajā pusē.

JAUNAVA

 

Septembris jums negaidīti pavērs jaunas iespējas – varēsiet realizēt savus plānus, idejas un projektus. Tomēr ceļā var rasties šķēršļi, un jums būs jādala laiks un uzmanība ar citiem cilvēkiem. Parādīsies jauns darbs vai priekšlikums jauniem gadījumiem. Septembra pirmā puse ienesīs nopietnas pārmaiņas darbā, un jūs pārkārtosit savas lietas jaunā veidā. Mēneša sākumā un vidū esiet ļoti uzmanīgs saviem partneriem, bērniem un ģimenes attiecībām. Iespējami konflikti, negaidīti notikumi, mīļoto cilvēku veselības problēmas. Pievērsiet lielāku uzmanību apkārtējiem cilvēkiem un mēģiniet nesabojāt savas attiecības ar tiem, kas jums ir ļoti dārgi. Septembra otrajā pusē jums it visā palīdzēs tuvas sievietes, taču mēneša trešās puses vidū var rasties grūtības attiecībās, un pēkšņas pārmaiņas attiecībām var būt liktenīgas, ja tās nenovērtējat.

SVARI

 

Svariem septembris paver jaunu lietu un interešu plūsmu. No mēneša beigām un praktiski visu rudeni būsi aizņemts ar jaunām lietām vai mācībām, un apkārtējos interesēs tavas domas un idejas. Vissvarīgākā būs rudens pirmā puse – šajā laikā ir nepieciešams iesaistīties intelektuālās lietās, pašattīstībā un citu cilvēku mācīšanā. Prom no mājām – veiksme, jūsu mīļie jūs iepriecinās, būs laba peļņa, it īpaši septembra sākumā un beigās. Iespējama būvniecība, lieli pirkumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu, zemi un pozīciju nostiprināšanu. Kopš septembra otrās puses sievietes, kas tevi mīl, tev palīdzēs daudzos veidos. Septembra sākumā esiet ļoti uzmanīgs apkārt notiekošajam – sāksies cīņas periods ar slepeniem pretiniekiem vai ļaundariem. Septembra sākumā un vidū jums īpaši jārūpējas par savu veselību.

SKORPIONS

 

Septembrī jūs burtiski steigsieties starp mīļajiem, bērniem, draugiem un perspektīvām, kas jums ir svarīgas dzīvē. Jūsu plānotie plāni septembra sākumā var neizdoties. Mēneša vidus nesīs svarīgu pavērsienu. Kopš septembra otrās puses jūsu šarms būs uzmanības centrā. Gaidiet mīlestību, atbalstu, radošus un personiskus panākumus. Septembrī jums palīdzēs cilvēki, kas jūs mīl. Izbaudiet iepirkšanos, atjauniniet savu garderobi, rūpējieties par sevi un atpūtieties.

STRĒLNIEKS

 

Septembris Strēlniekam ir svarīgu notikumu laiks. Šis ir daudzu tikšanos, saziņas ar draugiem un kopīgi izplānotu perspektīvu periods, pie kura jūs sāksiet aktīvi strādāt mēneša otrajā pusē. Septembra sākumā un vidū radīsies konfliktsituācija ar varas pārstāvjiem vai grūtības, kas saistītas ar vadību, un cilvēki, kas var traucēt jūsu plāniem un projektiem. Paļaujieties uz saviem draugiem un ģimeni. Cilvēki, kuri jūs pazīst jau ilgu laiku, sniegs jums palīdzīgu roku. Gaidāma patronāža, un kopīgas aktivitātes ar draugiem nesīs peļņu. Esiet ļoti uzmanīgs personiskajām attiecībām, lai nesabojātu attiecības ģimenē vai ar partneriem – vēlāk septembra sākuma negatīvie notikumi var pārvērsties tiesas prāvās.

MEŽĀZIS

 

Ceļojumi  gaida septembrī. Esiet uzmanīgi uz ceļa, īpaši ceļojot ar automašīnu vai atpūšoties pie jūras. Septembra sākumā un vidū izrādiet uzmanību cilvēkiem, ar kuriem esat saistīts tālos ceļojumos, saviem personīgajiem un biznesa partneriem. Ceļojumu šajā periodā labāk atlikt. Septembra otrajā pusē koncentrējieties uz savu karjeru. Jauni notikumi, lietas, intereses, kopīgi plāni ar draugiem un vadības vārdā sniegs jums atgriešanos vēlāk un uzlabos jūsu finansiālo stāvokli. Mēneša otrajā pusē attiecības ar draugiem veidosies veiksmīgi – kopā ar jums interesējošām sievietēm un cilvēkiem, kas jūs mīl, dosieties ceļojumā, sāksiet jaunu biznesu un plānosiet novembri.

ŪDENSVĪRS

 

Ūdensvīriem septembris ir enerģiskas aktivitātes periods. Būs daudz ceļojumu, ceļojumu, darījumu ārpus mājām, kā arī sarunas, līgumi, jaunas iespējas, kas nāks no tālienes vai būs saistītas ar attāliem partneriem. Prom no mājām jūs gaida panākumi, mācības un atzinība. Septembris priecēs jūs ar peļņu un atbalstu, labām celtniecības iespējām un jauniem sākumiem. Cilvēki no tālienes jūs atbalstīs gandrīz visā un spēlēs milzīgu lomu jūsu dzīvē – radinieki, paziņas vai tie, kurus jūs vēl nepazīstat un kuri vēlāk pievienosies jūsu draugu lokam. Tajā pašā laikā esiet ļoti uzmanīgs pret savu finansiālo stāvokli – septembra pirmajā pusē pastāv maldināšanas, zaudējumu, krāpšanas risks. Zaudējumi var ietekmēt arī darbu, un sākumā, septembra vidū un beigās jāpievērš uzmanība veselībai. Rūpējieties par saviem bērniem mēneša sākumā un beigās.

ZIVIS

 

Septembris Zivīm būs pārmaiņām bagāts. Šis ir laiks, kad garīgie jautājumi jums būs daudz svarīgāki par materiālajiem. Mēneša pirmajā pusē iespējami strīdi ar tuviem cilvēkiem, pretiniekiem un partneriem. Mēģiniet pievērst lielāku uzmanību savām mājām, kā arī nekustamā īpašuma un zemes jautājumiem. Radinieku, kaimiņu un paziņu dēļ septembra pirmajā pusē var rasties strīdi, bet septembra vidū tos var atrisināt un mainīt. Prom no mājām, sākot no mēneša otrās puses, jūs gaida popularitāte, uzmanība, mīlestība un atbalsts tiem, kas jūs mīl un novērtē. Tomēr šis ir arī pārmaiņu periods, kas saistīts ar intelektuālo darbību un intelektuālo darbu. Gatavojieties lielām dzīves izmaiņām.

 Lasi vēl: Šī rudens galvenās briesmas: no kā būtu jāuzmanās katrai zvaigžņu zīmei

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru