Vasilisa Volodina nosaukusi, zvaigžņu zīmes kurām vasaras sākums būs labvēlīgs

 

LAUVA

Mēneša pirmajās dienas Lauvas pārņems enerģijas vilnis. Viņi varēs gūt panākumus savās radošajās darbībās un atrisināt ilgstošas ​​problēmas.

Vasars sākums būs lielisks, pilns pārsteigumu un prieka. Tiesa gan, šīs jaukās lietas būs vairāk emocionāla, nevis praktiska un finansiāla rakstura, lielu ienākumu pieaugumu nav vērts gaidīt.

Tomēr, ejot līdzi laikam un darot labus darbus, Lauvas iepriecinās Augstākos spēkus, un tie atdarīs ar labu, padarot viņus šajā mēnesī īpaši iemīļotus un populārus.

Ģimenē un attiecībās arī viss būs labi, bet te daudz atkarīgs no Lauvu otrās pusītes ieguldījuma!

 

SVARI

Lasi vēl: Astroloģe nosauca vispieejamākās sievietes pēc zvaigžņu zīmes

Panākumi darbā sagaida zem šīs zīmes dzimušos jūnija sākumā. Viņiem patiešām patiks viss, ko viņi dara. No 11. jūnija līdz 15. jūnijam Svari var iegūt svarīgas paziņas, kas ietekmēs viņu turpmāko dzīvi.

 

ŪDENSVĪRS

Ja maijā šīs zīmes pārstāvji piedzīvoja finansiālas grūtības, tad jūnijā viņu problēmas kļūs par pagātni. Viņiem būs vairākas iespējas nopelnīt naudu uzreiz.

 

ZIVIS

Volodinas prognoze rāda, ka tā ir visveiksmīgākā mēneša sākuma zīme. Veiksme jau ir uz viņu sliekšņa priekšā.

Zivis paspējušas uzkrāt daudz darāmā un rūpes, kas novembrī veiksmīgi atrisināsies. Zvaigznes palīdzēs cilvēkiem gūt panākumus darbā un biznesā. Astrologi iesaka veikt dārgus pirkumus.

Runa ir par kaut ko neatliekamu un svarīgu. Izredzes saņemt atlaides un sastapt godprātīgus pārdevējus palielināsies. Būs iespējams arī noslēgt daudzus veiksmīgus darba darījumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru