Astroloģe nosauca vispieejamākās sievietes pēc zvaigžņu zīmes

Astroloģe Anna Zorina ir sastādījusi to zvaigžņu zīmju sarakstu, kuru pārstāvji ātrāk nekā citi nodibina attiecības. Par vispieejamākajām sievietēm.

Pirmo vietu pieejamības ziņā ieņem Strēlnieks.

Pievērst šīs zīmes sievietes uzmanību nemaz nav grūti. Šīs zīmes pārstāvji nenoliedz sev vēlmi tuvināties vīrietim, pat ja morālās vērtības to kavē. Bet praktiski nav iespējams nodibināt nopietnas attiecības ar viņu.

Auns ir otrajā vietā.

Šīs zīmes sievietes netic, ka viņām jāparāda pārāk romantiskas uzmanības pazīmes. Šīs sievietes nav pieejamas un ir gatavas patstāvīgi apņemt partneri ar pieķeršanos un rūpēm.

 

Trešo vietu reitingā ieguva Jaunavas.

Šī zīme vīriešiem neprasa daudz pūļu, lai pievērstu viņu uzmanību. Pēc astrologa domām, lai kļūtu par Jaunavas sievietes partneri, jums vienkārši jābūt pilnīgam līdz pamatam. Pretējā gadījumā jums nevajadzētu rēķināties ar ilgtermiņa attiecībām.

 

Ceturtā vieta topā Skorpioniem.

Ja sākumā vīriešiem var šķist, ka šīs zīmes dāmas ir neieņemamas kā cietoksnis, tad vēlāk izrādās, ka tā nav pilnīgi taisnība. Šīs zīmes pārstāvji vienkārši izvairās no nopietnām attiecībām un, gluži pretēji, pret īslaicīgiem romāniem izturas pozitīvi.

Lasi vēl: Zvaigžņu zīmes, kuras noteikti kļūs bagātas 2021. gadā

Piektā vieta tika Vēžiem.

Sievietes ar vēzi nopietnas attiecības uztver kā pārāk svarīgu soli, tāpēc viņas priecājas par gandrīz visām dāvanām – ziediem, filmām. Un, ja sieviete, kas dzimusi zem šīs zīmes, ignorē vīrieti, tas nozīmē, ka viņai vienkārši nebija laika aizmirst savas iepriekšējās attiecības.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru