Astroloģe Tamāra Globa pastāstījusi, kurām zvaigžņu zīmēm jūnijā visvairāk veiksies

Viņa sāka pētīt debesu ķermeņu stāvokļa ietekmi uz mūsu likteņiem vēl pagājušā gadsimta 80. gadu beigās, kad viņa satika savu nākamo vīru, slaveno pareģotāju Pāvelu Globu.

Neskatoties uz to, ka šī laulība nebija ilga, Tamāra Mihailovna turpina veidot veiksmīgu astrologa karjeru un ir viena no slavenākajām Krievijas speciālistēm šajā jomā.

Ne tik sen viņa izteica pareģojumu, ka noteiktām zvaigžņu zīmēm nākamajā mēnesī būs paveicies gandrīz visā. Bet vispirms pievērsīsim uzmanību labvēlīgajām un nelabvēlīgajām, kas mūs sagaida pirmajā vasaras mēnesī, norāda Tamāra Globa. Šī informācija attiecas uz visām zvaigžņu zīmēm bez izņēmuma.

Nākamās dienas ienesīs pozitīvu un labu garastāvokli: 4., 8., 12., 15., 16., 21. un 25. jūnijā.

Mums ir jāievēro piesardzība un jābūt gataviem risināt problēmas 3., 6., 9., 13., 18., 24. un 27. dienā.

– Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Pirmā 2021. gada jūnija desmitgade Vērsim būs īpaši veiksmīga. Viņi, burtiski, satvers Fortūnu aiz tās skaistās astes – tas būs veiksmīgs bizness. Astroloģe vērš uzmanību uz to, ka šis laiks ir lieliski piemērots kontaktu nodibināšanai ar nozīmīgām personām, no kurām ir atkarīgi šīs zīmes pārstāvju veikto notikumu panākumi.

Tamāra Mihailovna vērš uzmanību uz to, ka tiem, kuriem patīk strīdēties, ir jāsamazina dedzība. Jums nevajadzētu pierādīt visiem savu nevainību, jūs tērēsiet tikai dārgo laiku, strīdi šajā periodā būs tukši un patiesība nepiedzims.

Pirmā vasaras mēneša beigas nesīs panākumus mīlas lietās, tāpēc jūnijs Vērsim būs brīnišķīgs mēnesis, kurā pavērsies gan biznesa, gan mīlestības iespējas. Galvenais ir tos laicīgi izmantot!

– Dvīņi (21. maijs – 20. jūnijs)

Veiksme jūnijā kļūs par Dvīņu uzticīgajiem sabiedrotajiem. Jau mēneša sākumā viņu lietas uzlabosies, viss, kas notika nepareizi, notiks pareizi. Visbeidzot, biznesa procesā būs redzama harmoniska kārtība un loģika.

“Veiksme kļūs par Dvīņu pastāvīgo pavadoni. Gan strādnieku, gan mīlas lietās, ”saka Tamāra Globa.

Jūnijā šīs zīmes pārstāvjiem būs laba iespēja parādīt savas līderības īpašības un pasaulei parādīt savu dabisko harizmu. Turklāt viņi ne tikai izmantos šo iespēju, bet arī darīs to cienīgi.

– Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Astroloģe apgalvo, ka arī Lauvas jūnijā sagaida lielisks laiks plāna īstenošanai. Tas jo īpaši attiecas uz tiem, kuri kaut kādā veidā ir saistīti ar sociālo sfēru.

Šīm Lauvām būs paveicies realizēt visas savas idejas un plānus. Pasākumi, kurus viņi organizēs jūnijā, būs vienkārši izcili. Jebkura pareiza spēka pielietošana dos vēlamo rezultātu un morālu gandarījumu.

Lasi vēl: Vasilisa Volodina nosaukusi, zvaigžņu zīmes kurām vasaras sākums būs labvēlīgs

– Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavas varēs lepoties ar taustāmiem panākumiem vai galveno uzvaru jau mēneša sākumā. Protams, šāds sasniegums prasīs daudz darba, taču šīs zīmes pārstāvjiem jūnijā pietiks spēka.

Tamāra Globa brīdina, ka Jaunavām nevajadzētu mēģināt atrisināt visas problēmas un uzdevumus vienlaikus. Tas ir pilns ar izdegšanu un pārmērīgu darbu, pūles jāpieliek plānotā un dozētā veidā.

Jaunavām būs jāpievērš uzmanība viņu tuvākajai videi. Tieši tur jūs varat atrast nepieciešamo atbalstu un savlaicīgu un kvalitatīvu palīdzību.

– Ūdensvīrs (21. janvāris – 18. februāris)

Jūnijs būs visveiksmīgākais šīs zīmes mēnesis 2021. gadā. Bet tas būs daudzveidīgs un nevienmērīgs, visi galvenie uzdevumi ir jācenšas atrisināt līdz trešās jūnija nedēļas sākumam.

Tamāra Mihailovna vērš uzmanību uz to, ka Ūdensvīriem paveras interesanta iespēja pārvērst vienu no saviem vaļaspriekiem par papildu ienākumu avotu.

Tātad, Vērsis, Dvīņi, Lauva, Jaunava un Ūdensvīrs! Pazīstamā astroloģe prognozē jums labu vasaras sākumu, nepalaidiet garām savas iespējas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru