Vangas prognozes 2021. gadam: 5 visneticamākās sakritības

Pienāks lielo kataklizmu gads

Praviete paziņoja, ka 2021. gadā Zeme izskustēsies no savas orbītas. Sāksies masveida kataklizmas. Jo īpaši Vanga pareģoja zemestrīces, vētras un cunami. Visticamāk, nesenā zemestrīce Turcijā ir tikai jauna katastrofu viļņa sākums.

Lielas nācijas pazušana

“Lielā nācija virs okeāna, kurā dzīvo cilvēki no dažādām ciltīm, vairs neeksistēs,” tā teica Vanga savā pareģojumā uz 2021. gadu. “Okeāns appludinās arī daudzas citas valstis, un visas piekrastes pilsētas dzīvos bailēs. Lielākā daļa dzīvo būtņu mirs, un pat tie, kas aizbēgs, mirs no briesmīgas slimības. ” Eksperti uzskata, ka šī prognoze attiecas uz ASV.

Spēcīgais pūķis iekaros cilvēci

Pareģotāja apgalvoja, ka “Spēcīgais pūķis pārņems cilvēci.” Trīs giganti apvienosies… cilvēkiem būs sarkana nauda. Es redzu skaitli 100, 5 un nulles. Speciālisti uzskata, ka “drakons” kļūs par Ķīnu. Sakrīt arī 5 tūkstošu “rubļu” banknotes un simtiem juaņu – tās ir sarkanas.

Onkoloģija uzvarēs ar dzelzs palīdzību

Vangas pozitīvais pareģojums 2021. gadam. Viņa teica, ka “pienāks diena, kad vēzis būs saistīts ar dzelzs ķēdēm”. To atšifrē šādi: zinātnieki atradīs zāles pret slimībām ar augstu dzelzs saturu.

Lasi vēl: Tests prognoze – Kā nākamais gads jūs mainīs

Avots:

progorod58

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru