Vangas prognozes 2021. gadam: 5 visneticamākās sakritības

Populārā pagājušā gadsimta gaišreģe Vangelia Gushterova, slavenā Vanga nākošajam gadam paredzēja vairākus notikumus.

Vanga bija akla sieviete, kas esot varējusi redzēt nākotni. Ar saviem pareģojumiem viņa mūs brīdināja, bet mēs atsacījāmies ticēt. 

Tagad gan daudziem būs iespēja pārliecināaties, cik precīzi un ticami ir  Vangas pareģojumi, jo dažiem no tiem tuvojas “termiņš”! Šajā materiālā apkopoti Vangas pareģojumi, kuriem būtu jāpiepildās tuvākā nākotnē… 

Uzreiz jāuzsver, ka Vangas pareģojumiem bieži ir daudz interpretāciju un pēdējos gados saradušies arī daudzi “Vangas paziņas un draugi”, kuri apgalvo, ka labi pazinuši slaveno pareģi un zinot daudz vairāk pr viņas pareģojumiem. Neskatoties uz to, daži no viņas pareģojumiem izskrastilizējušies kā labāk zināmi un populārāki.

 

Vangas pareģojums 2021. gadam būs tāds pats kā šajā, pārliecināti eksperti. Par to nebija šaubu, kad sākās “mēris”. Saskaņā ar dziednieka prognozēm tas beigsies ar “miljonu nāvi”.

Lasi arī: Mēs tuvojamies liktenīgajam datumam – 22. decembris daudziem var būt liktenīga

Jauna prezidenta nebūs

Vangelia sacīja, ka ASV neievēlēs 46. prezidentu. Tagad Amerikā sākās politiskā krīze, kas var novest pie prognozētā gaišredzīgā pilsoņu kara. Par 45. prezidentu Baltajā namā kļuva Donalds Tramps. Un viņš, pēc Vangas prognozēm, kļūs par “pēdējo ASV prezidentu”.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru