Izvēlieties eņģeli un uzziniet, kādos jautājumos viņš jums palīdzēs

Dažreiz mēs ar problēmu tiekam galā paši, dažreiz mums vienkārši nepieciešama augstāku spēku palīdzība.

Izvēlieties vienu eņģeli no četriem un uzziniet, kādos jautājumos viņš ir gatavs jums palīdzēt.

Eņģelis nr. 1 .- Miera eņģelis

Ja jums kaut kas uztrauc un nevarat nomierināties, sazinieties ar savu aizbildni pēc palīdzības. Ja jūs to izdarīsiet, jūsu mierīgais prāts nāks par labu lietai. Jo harmonija jūsu dvēselē ļaus Augstākiem spēkiem palīdzēt jums optimizēt trauksmes avotu. Tomēr par sīkumiem neaiciniet augstākos spēkus. Pretējā gadījumā efekts būs vienreizējs.

Eņģelis nr. 2 .– Darbspējas eņģelis

Nopietna palīdzība un aizsardzība labklājībai. Ja jūs darāt kaut ko vajadzīgu un noderīgu un izjūtat grūtības, tad sauciet Augstāku spēku. Bez šaubām, jums būs palīdzība. Bet nedari to, ja vari to izdarīt pats.

Eņģelis nr. 3 .– Mīlestības eņģelis

Ja jūs strīdaties ar kādu un pietrūkst šīs personas- aiciniet mīlas eņģeli nokārtot Jūsu problēmu un palīdzēt Jums. Tomēr neaizmirstiet, ka jūsu mīlestībai jābūt patiesai un bez grēka. Nesauciet Augstāko spēku palīdzības mehānismos – efekts var būt pretējs.

Eņģelis nr. 4 .– Kara eņģeli

Ja jūtat nelaipnu cilvēku uzbrukumus vai arī jūs moka kārdinājumi, kas kaitēs jūsu dvēseles tīrībai – aiciniet Augstāko spēku, lai jūs stiprinātu un aizsargātu. Augstākas pilnvaras jums palīdzēs veiksmīgā iznākumā šajā grūtajā periodā – opozīcija jūsu dzīvē.

Kāds tic Eņģeļiem, kāds noliedz viņu eksistenci. Bet, iespējams, katrs cilvēks, dziļi savā dvēselē, saprot, ka ir augstāki spēki, kuriem zinātniski pētījumi nav pieejami. Vērsieties pie viņiem grūtos brīžos. Sauciet un dzirdēsiet.

Lasi vēl: Vangas prognozes 2021. gadam: 5 visneticamākās sakritības

Avots:

gornnisa

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru