Vanga solīja 6 zvaigžņu zīmēm 6 gadus ērtu dzīvi un spēcīgu sargeņģeļa atbalstu

Strādīgas, jutekliskas un neaizsargātas JAUNAVAS glabās savu naudu dažādās vietās. Viņi lieliski pielāgojas jebkuriem apstākļiem. Galvenais ir nodarboties tikai ar daudzsološām lietām, lai visus šos 6 gadus neko nevajag. Jūs sasniegsiet pilnīgu finansiālo neatkarību. Aprēķiniet visu vairāk nekā vienu reizi un nedzenieties pēc apšaubāma džekpota. Zvaigznes palīdzēs pārdomāt, izsvērt un ļoti veiksmīgi ieguldīt naudu perspektīvā un izdevīgā projektā. Augstākie spēki vienmēr ir blakus un dos zīmi, ja kas.

Drosmīgs, neatlaidīgs un ļoti enerģisks SKORPIONS nekad nebūs nabags. Tā vai citādi viņi atradīs veidu, kā papildināt savus makus, sacīja Vanga. Der atcerēties, ka zvaigznes brīdinās par tiem brīžiem, kas ļaus labi nopelnīt. Tikai nedod Dievs peļņas nolūkos piedalīties apšaubāmā biznesā. Debesis ir pret tevi noskaņotas, esi par tām pateicīgs, tās rādīs un pateiks – tu būsi pilns un ģērbies tīrās un jaunās drēbēs ik pēc 6 gadiem.

Uzticams, pragmatisks un praktisks MEŽĀZIS, pateicoties spējai plānot, varēsi nemitīgi palielināt savu kapitālu un, ja iespējams, uzkrāt nākotnei. Paļauties tikai uz saviem spēkiem ir pareizi. Rezultāts nebūs ilgi jāgaida. Aktivitātēm vajadzētu izvēlēties tikai ienesīgu un, pats galvenais, nesot pienācīgus ienākumus. Nav jāuzklausa dažādi solījumi, vilinoši piedāvājumi. Skrupulozitāte un neatlaidība darīs savu darbu. Brīvs prāts un miers ir jūsu pirmie un uzticamie draugi jebkurā biznesā. 6 gadi uz priekšu – noķer likteņa dāvanas.

ŪDENSVĪRS, tu esi sapņains un bezbailīgs! Jūs iecienīs paši augstākie spēki. Tavi sargeņģeļi būs klāt un vienmēr dos iespēju dzīvot diezgan ērti un, galvenais, kopā un laimīgi. Ne reizi vien šajos 6 gados būs iespējams ķert veiksmi aiz astes. Un kaut kad to varēs izdarīt tā, ka ilgu laiku varēs dzīvot bez darba, kapitāla kustības dēļ. Ērta dzīve, vismaz, tiek gaidīta no gada, no otrās savienības 6 divniekus. Tavi sargeņģeļi tevi vēro un nevienu neapvainos.

Lasi vēl: Vanga nosauca trīs zvaigžņu zīmes, kuras maksās par saviem nedarbiem iepriekšējā dzīvē

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru